DAG VAN HET KIND

Vandaag is het de Dag van het Kind. Een feestdag die in verschillende landen op 1 juni wordt gehouden. Op internet las ik: “Deze dag is van oudsher bekend als de ‘Internationale Dag ter Bescherming van Kinderen’. Op deze dag geven ouders hun kinderen cadeaus en nemen ze mee op excursies naar pretparken, dierentuinen of musea.”

Toch valt er vandaag voor duizenden ouders in ons land niets te vieren; alleen maar te huilen. Want hun kind(eren) zijn de dupe geworden van de ontvoeringen door overheid en jeugdzorg. Op 21 april plaatste ik de column: ‘1115 kinderen ontvoerd’. Kort daarna bleken het er 1675 te zijn.
Maar wat blijkt, dat dit nog maar de bovenste laag van de beerput is. Door jarenlange onprofessionele werkwijze van de jeugdzorg zijn er op dit moment maar liefst 90.000(!) kinderen vermist. (De Andere Krant).
De mainstreammedia zwijgen hier angstvallig over en zullen dit afdoen als fakenieuws.

De ouders van deze kinderen kunnen hen vandaag geen cadeautjes geven en nog niet eens met hen naar een buurtspeeltuin of kinderboerderij, omdat ze niet weten waar hun kinderen zijn. En als ze het wel zouden weten, hiervoor geen toestemming zullen krijgen. Hebben hen soms al jaren niet meer gezien. Niets meer van hen gehoord. Ze vechten tegen dossiers met leugens en daar valt niet tegen te vechten. Inmiddels is het meldpunt Staatsontvoeringen gestart. Hier kunnen gedupeerde ouders van uithuisgeplaatste kinderen, maar ook hulpverleners met gewetensbezwaren zich melden.

Onderwijs
In een open brief roept Clintel-president Guus Berkhout de Kinderombudsman op om kinderen ‘niet te betrekken in de angstcampagne rond klimaatverandering en politiek-bestuurlijke ideologieën buiten het onderwijs te houden’. (blckbx.tv)

Bescherming van het kind doe je ook niet om, zoals in de coronaperiode, kinderen angstig te maken voor een virus wat voor hen helemaal geen kwaad kan. Om ze vervolgens te laten injecteren en hun natuurlijke weerstand te verpesten. Die gekte is nu even over, maar kan in het najaar zomaar weer terug komen.

Bescherming van het kind heeft eveneens niets te maken met de genderneutrale kolder waar kinderen op de basisschool al mee worden geconfronteerd. Laat dat alsjeblieft aan de ouders over als die dat nodig vinden. Laat trouwens de hele seksuele voorlichting waar deze hoort: bij de ouders.

Bescherming van het kind gebeurt steeds meer op particuliere scholen waarbij het belang van het kind wél voorop staat. Veel ouders hebben genoeg van de slechte kwaliteit en de eenzijdigheid van het huidige onderwijs. Of ouders geven thuis onderwijs. Dat laatste is natuurlijk niet ideaal, maar als het niet anders kan verdienen deze ouders een groot compliment.

In een land waar kinderen niet meer veilig zijn, en de hiervoor verantwoordelijke politici en ambtenaren hun geweten met een brandijzer lijken te hebben dichtgeschroeid, is alle moraal weg en valt er vandaag op de Dag van het Kind niets te vieren.