DE VROUW MET SPIJT EN VERDRIET IN PERSPECTIEF

In 1881 werd de NIEUW MALTHUSIAANSE BOND opgericht die streefde naar RASVERBETERING (EUGENETICA) en geboortebeperking i.v.m. OVERBEVOLKING.
De Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming (NVSH) werd direct na WO2 in 1946 opgericht en kwam voort uit de NIEUW MALTHUSIAANSE BOND, die ook aan DE BASIS ligt van de Rutgers Stichting die in 1969 werd opgericht.
Voortgekomen uit een fusie van de RUTGERS NISSO GROEP en de WERELDBEVOLKINGSSTICHTING is Rutgers sinds 1 januari 2011 het Nederlands kenniscentrum voor seksualiteit en seksuele gezondheid.
Het begrip gewetenswroeging kent dit kenniscentrum niet omdat bestuurders gewetens in duisternis verkeren.

Volgens Rutgers zijn vrouwen die spijt hebben van hun abortus niet helemaal goed bij hun hoofd, want bij normale vrouwen verdwijnen spijt en verdriet meestal na drie weken.
Vrouwen die bij tijd en wijle met gewetenswroeging geconfronteerd worden, zijn waarachtig heel goed bij hun hoofd en velen beleven spijt en verdriet vaak alleen en in stilte.
Abortus propagandisten willen dat het liefst zo houden.

Dat is reden om abortus hier in perspectief te plaatsen want zij draagt niet alleen en in stilte schuld.
Naar aanleiding van het boek 'Man en abortus' realiseerde Hedy d'Ancona, voormalig televisie maakster en feministe van de eerste orde, zich voor het eerst in 2014 dat abortus niet alleen vrouwen aangaat.
Verwekkers die instemden dragen mede schuld.
Het is in hun persoonlijke wereldje waarin de vrouw en de verwekker vaak in paniek abortus plegen.
Zonder ook maar iets af te doen aan de misdaad die abortus is, dient zij ook geplaatst te worden in een ander perspectief dan in het individuele wereldje.
Namelijk in de duisternis van de jaarlijkse GENOCIDE op 44 miljoen ongeboren mensen.
Van meet af tot op vandaag dragen alle politici die aanstuurden op deze GENOCIDE en ze laten voortbestaan de volle verantwoording en een enorme schuld. Zij stemden niet in met een abortus maar met genocide.
Niet minder verantwoordelijk zijn hun massamedia en alle medewerkers, journalisten, wetenschappers en deskundigen die met een decennialange uiterst geraffineerde psychologische en emotionele massamanipulatie de 'samenleving' tot in de haarvaten seksueel ophitste en abortus als oplossing van de problemen propageerden.
Lieden die zich in de verste verte niet bewustzijn dat elk van hen een persoonlijke verantwoording draagt voor de GENOCIDE op de ongeboren mens en voor de abortus gepleegd door het individu.

DE GENOCIDE VAN DE ONGEBOREN MENS VOORLOPER VAN DE GENOCIDESPUIT
Het zijn dezelfde lieden die heden de GENOCIDE van de wereldbevolking voorstaan met verplichte inspuitingen die onmiddellijk de dood tot gevolg kunnen hebben, maar zeker ook op termijn.
Opeenvolgende 'pandemieën' zullen verantwoordelijk worden gesteld voor de dodelijke gevolgen van deze termijn-euthanasie.