Het antichristelijk rijk is zichtbaar in opbouw. Voor veel mensen is het ondenkbaar dat God de duivel zal toestaan om zijn satanische meesterwerk ten volle te laten uitvoeren. Ze sluiten zich af voor de werkelijkheid en worden geestelijk blind.

De duivel gaat een krachtmeting aan met de bedoeling om God te trotseren. Deze hele strijd komt tot een climax.

Door heel de geschiedenis heen was er voor Abel een Kaïn geweest; voor Jacob een Ezau en voor Mozes een Jannes en Jambres en een Herodes voor elke Johannes de Doper.

Het zaaien van de tarwe werd gevolgd door het zaaien van onkruid tussen de tarwe. De uitstorting van de Heilige Geest resulteerde in zware vervolging.

Net voor de terugkomst van Yeshua om het Koninkrijk op te richten zal God de duivel toestaan om de valse Messias voort te brengen.

In de grote verdrukking zullen velen afvallen van het geloof. Er zal een getrouw overblijfsel van Israël zijn, maar ook een ontrouw deel van Gods volk. Diezelfde tweedeling is er onder de heidenen, waarbij de gelovigen uit hen tot de getrouwen van Israël gerekend worden.

We weten vanuit de Tora dat het oordeel over de Amorieten kwam toen de maat van de zonde tot volheid was gekomen. Gen. 15:16. Toen gaf God het bevel om hen uit te roeien (Deut.7:1,2)

In onderstaand artikel wordt geschreven over Ari. In zijn land een bekende wetenschapper, professor, historicus en futuroloog, getrouwd met een man. Hij heeft internationaal contacten met hoge functionarissen. Een figuur als deze man zou heel goed passen in het profiel van een antichrist, waarmee ik niet zeg dat hij het is. Mogelijk een voorloper ervan.

Hieronder een artikel waarvan de schrijver mij (en misschien jou) bekend is:

Eén van de belangrijkste persoonlijke adviseurs van wereld economie hervormer Charles Zwab is יובל נח הררי[juˈval ˈnoaχ haˈʁaʁi, die we gemakshalve Ari noemen. Hij ziet Gods Schepping niet als volwaardig. Wat deze man er allemaal uitkraamt is werkelijk ongelooflijk. Zo liet hij op één van hun vergaderingen in 2018 zien wat ze met de bevolking van onze wereld van plan zijn. Hij zei onder meer dat we waarschijnlijk tot één van de laatste generaties mensen behoren. “De komende generaties gaan we leren om zelf lichamen, hersenen en geesten te vervaardigen” aldus Ari. “Niet het intelligent ontwerp van één of andere God in de wolken, maar ons intelligent ontwerp en het intelligent ontwerp van onze wolken: de IBM-wolk, de Microsoft-wolk. ("in the cloud" Dit zijn de nieuwe drijvende krachten achter de evolutie. Sommigen noemen deze figuur de personificatie van de duivel.

“How to Survive the 21st Century?” | bijeenkomst 2020 - Ari ziet Gods Schepping niet als volwaardig, maar als een kudde die aan alle kanten onder controle gehouden dient te worden.

Hij maakt duidelijk waarom er een nep cojona plan demie moest komen en noemt dit het grootste keerpunt in de menselijke geschiedenis. Het markeert de start van een digitale surveillancewereld (“surveillance tot onder de huid”) aldus Ari, die tevens een definitief einde moet maken aan zoiets triviaals als vrije wil.

“Vrije wil is voorbij!” zegt hij letterlijk. “Vroegere dictators hebben altijd de ambitie gehad om mensen te modificeren, maar hen ontbrak het aan technische mogelijkheden. Nu hebben we die technologie wel en kunnen we het leven opnieuw uitvinden”. Charles en Ari zijn op de stoel van God gaan zitten. Dankzij de plan demie zijn zij erin geslaagd om biometrische observeringssystemen te installeren, iets wat ze onder normale omstandigheden nooit voor elkaar zouden hebben gekregen. Ari is ervan overtuigd dat zij bijna een soort Goddelijke macht evenaren en aan vooravond staan van een ongekende omwenteling waarmee zij in staat zijn om mensen te upgraden naar de status van God met de mogelijkheid tot creatie en verwoesting. Zij geloven dat zij door middel van technologie in staat zullen zijn God en de natuurlijke orde te vervangen. Alles wat ze nastreven is precies het tegenovergestelde van Gods bedoeling met Zijn Schepping.

Hij noemt mensen ‘hackable animals', en merkt daarbij op dat als dingen ‘hackable’ zijn, ze ook modificeerbaar zijn. Ari vindt het idee dat mensen eigenaar zijn van hun eigen leven niet meer van deze tijd. Volgens hem is nooit bewezen dat mensen over zoiets als een geest, een ziel of een vrije wil beschikken. En geheel in lijn met de huidige trend in de ‘wetenschap’, beschouwt hij de afwezigheid van bewijs, als bewijs van afwezigheid. Die opmerking vond hij kennelijk een sublieme vondst van zichzelf want hij voegt daar nog aan toe ‘wat niet kan worden bewezen, bestaat niet.’

Ari’s opmerkingen vertonen opmerkelijke overeenkomsten met die van Charles. De laatste praat over genetische modificatie en de samensmelting van onze natuurlijke biologie met digitale technologie. Volgens hem is het een kwestie van (korte) tijd dat micro-elektronica geïmplanteerd zal worden bij iedere aardbewoner, en toont zich daar een groot voorstander van. Hij droomt van “actieve implanteerbare microchips” van “slimme tatoeages” van “biologische computers” en “op maat ontworpen organismen”. Wat hem betreft is ook eugenetica aan een heropleving toe en hij kondigt met betrekking tot genetische manipulatie aan: “Dat het nu veel gemakkelijker is om het menselijk genoom in levensvatbare embryo’s nauwkeurig te manipuleren. Dit alles wijst op de ontwikkeling van een nieuwe menselijke soort.
Ook Charles lijkt van mening dat de natuurlijke conditie van mensen tekortschiet. Dat mensen inherent ontoereikend zijn, en dat ze dus kunstmatig ingepast moeten worden in de door hem gedroomde ideale samenleving, waarin al die mensen met hun grillige en verschillende menselijke eigenschappen gelijkgeschakeld zijn en bestuurd worden door zijn computerservers. Ze zeggen dat het de mensen zelf zijn die een behoorlijk georganiseerde samenleving in de weg staan, en dat die mensen dus moeten worden ontmenselijkt. Zoals Ari aangeeft, hebben veel dictators ervan gedroomd om mensen dusdanig te kunnen modificeren dat ze inpasbaar zijn in hun dictaturen. Voorheen was dat echter onmogelijk, maar die beperking kan nu worden overwonnen, en in de overtuiging van beide heren biedt dat ongekende mogelijkheden voor het vestigen en bestendigen van een onomkeerbare wereldoverheersing. De complotdenkers krijgen keer op keer gelijk.

Om die werelddictatuur geaccepteerd te krijgen moet er een campagne gevoerd worden die mensen ervan overtuigt dat de natuur, of beter: hun eigen natuur, onbetrouwbaar en feilbaar is. Een campagne dus tegen Gods Schepping. Ze willen voor God spelen. De mens zal moeten plaatsmaken voor een kunstmatige hybride soort, die niet langer beschikt over een geest, een ziel en een vrije wil, zaken die typerend zijn voor Gods Schepping. Ze willen de mens volledig loskoppelen van Gods Schepping. Het “Forbes-Magazin” schreef een ondertussen meermaals veranderd jubelend artikel over de ideeën van de “Grote Reset”, die als basis dienen van deze “visie”. Daar hoort bij: kunstmatig geproduceerd, gen gemodificeerd eten evenals volledige controle en optimalisering door digitalisering en de volledige afhankelijkheid van staatsmiddelen, die gekoppeld zijn aan gedicteerd gedrag en handelen. Het gaat al lang niet meer om een complottheorie zoals velen nog steeds geloven en wat door de reguliere media wordt rondgetoeterd.

Charles en zijn trawanten voelen zich ver boven de mensheid en zelfs boven God verheven. Ze zijn bezig onze Schepper te tarten. God heeft Zijn eigen DNA in de door Hem geschapen mens aangebracht. Genesis 1:27 “En God schiep de mens naar zijn beeld:naar Gods beeld schiep Hij hen; man en vrouw schiep Hij hen.” Ze zijn bezig dit DNA volledig te manipuleren en zo de hele wereld bevolking onder invloed van Gods tegenstander te brengen.

Zie ook deze Jaïr site: