Het is lastig.

Wat is lastig vraag je je af, Nou iets hebben waar geen diagnose voor is maar waar je dagelijks last van hebt.

Dat je niet geloofd word dat het zo is.

Dat je na vijf jaar testen en onderzoeken nog steeds niks weet.

Dus...................................................

Laat ik jullie dat eens vertellen. In 2017 heb ik tijdens mijn werk een black-out waarbij ik ook gevallen ben. Vanaf dat moment laat mijn geheugen me in de steek met nieuwe dingen. Als ik iets onthoud is dat omdat ik het of voor die tijd al kende of omdat ik via tien ezelsbruggetjes uitkom bij wat ik moest onthouden.

Maar ik zie niks aan je. Ik merk niks aan je. je stelt je aan. het is niet waar, dat is wat ik steeds weer te horen krijg.

Al vijf jaar lang word er geprobeerd te achterhalen wat er aan de hand is. Waardoor dat komt. Tot nu is er niks uitgekomen, test na test maar als je dan in die test vragen krijgt zit het antwoord dat je wilt geven niet in de test. ja dan moet je maar het antwoord geven wat er het dichts bij zit. Maar ook dat antwoord is er niet. wat moet je dan?

Alles van voor 2017 is aanwezig. updates van die kennis is voor een deel mogelijk. Lang niet alles omdat sommige updates zodanig anders zijn dan wat er is dat het totaal anders is.

een mooi voorbeeld hiervan is Windows.

Tot en met Windows 7 was de update een vernieuwde versie van het voorgaande. daarna begonnen ze met blokken menu's. Dit is een dusdanig groot verschil dat ik daar dus niet uitkom. Nu gebruik ik al sinds Windows XP een programmatie dat het menu terugzet naar dat van Windows 98. zo kan ik dus Windows 10 ook gebruiken.

Een ander voorbeeld is Word. Geen idee wat ze er mee hebben willen bereiken maar het is nu zo warrig dat ik geen idee heb waar ik naar kijk. Ik gebruik dus Word niet.

Nog zo'n dingetje. Ik word helemaal gek als ik email moet gebruiken. Dit doe ik dan ook niet. Maar overal lopen ze me te dwingen en dat werkt dus helemaal averechts. Ook inloggen op sites. Het zijn er zo veel dat ik dit niet bij kan benen. maar je word gedwongen. Ik wil dit niet omdat mijn denken dat niet aan kan. dat is allemaal te veel.

Maar luisteren Ho maar. iedereen doet het en hun doen het niet anders meer dus je moet. Nee ik moet niet en ik wil niet. Ik kan dat niet meer.

Ja ik ben actief op facebook. maar dat is van 2011. niet van na 2017. en ondanks dat er dingen veranderd zijn is dat over het algemeen dat het uiterlijk meer afgerond werd en niet totaal anders.

Maar ja je mag niet iets hebben waardoor dingen die je niet kunt of wilt omdat het zo veel energie kost dat het niet te doen is. Je moet je maar aanpassen aan de ICT-er die alles verzonnen heeft. want dat doet iedereen.

Ik heb nog steeds het liefst cash in de portemonnee omdat ik anders mijn uitgave niet in de hand heb. Maar ja ook dat word gedwongen. Ja dan gaat het wel eens fout.

Ik heb last met onthouden van dingen. Bijvoorbeeld als gevraagd word iets in de keuken te zetten en ik ben dat aan het doen en ik word tijdens dat gevraagd een vuilniszak weg te brengen zal ik vergeten dat ik iets naar de keuken aan het brengen was.

Een andere vraag is onthoud ik namen? Tja als dat van voor 2017 is dan ja. Maar er na? nee dat onthoud ik niet. Dus de namen van mensen die ik kende voor de black-out ja die ken ik en ik weet wie er bij hoort ook de gezichten. Van er na Nee die onthoud ik niet. Ook de gezichten niet. Al lijkt het soms van wel maar dan is daar iets bij dat te maken heeft met iets wat van voor 2017 is.

Ja ik weet dat het gebeurd. Maar ik weet niet wanneer het gebeurd.

Dat kan niet zeggen ze dan tegen mij. Want dat heeft niemand.

Nee daarom loop ik dus ook al vijf jaar in onderzoeken wat er nou in hemelsnaam gebeurd is en wat er nu aan de hand is.

En dan hebben we het nog niet gehad over de mensen die er mee moeten leven. Ook voor mijn wederhelft is het ontzettend moeilijk en ontzettend zwaar om hier mee om te gaan.

En voor de mensen die denken dat geloof ik niet. Je mag met me ruilen.

Victor.