💥 DE SLANGEN KOMEN NAAR BUITEN💥

De maskers beginnen af te vallen! *"Het Chinese biologische lab in Wuhan is eigendom van GlaxoSmithKline, dat (onbedoeld) eigenaar is van Pfizer!"* (die het vaccin maken tegen het virus dat (onbedoeld) begon in het biologische lab in Wuhan en (onbedoeld) werd gefinancierd door Dr. Fauci, die (onbedoeld) het vaccin promoot !

*"GlaxoSmithKline wordt (per ongeluk) beheerd door de financiële afdeling van Black Rock, die (per ongeluk) de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation), die (per ongeluk) de Franse AXA beheert !"*.

Soros is (per ongeluk) eigenaar van het Duitse bedrijf Winterthur, dat (per ongeluk) een Chinees laboratorium in Wuhan bouwde en werd gekocht door het Duitse Allianz, dat (per ongeluk) Vanguard als aandeelhouder heeft, dat (per ongeluk) aandeelhouder is van Black Rock, dat (per ongeluk) de centrale banken controleert en ongeveer een derde van het investeringskapitaal in de wereld beheert. "Black Rock" is ook (toevallig) een grootaandeelhouder in MICROSOFT, dat eigendom is van Bill Gates, die (toevallig) aandeelhouder is in Pfizer (die - weet u nog - een wondervaccin verkopen) en (toevallig) nu de eerste sponsor is van de WHO !

Nu begrijp je hoe een dode vleermuis die in China op een markt werd verkocht, de PLANET besmette.

Nu weet je het, geef het door tot de hele wereld het weet.