Pffff ....................

ik ben gisteren nog even gauw naar de Action gegaan, voor de laatste tuinspullen, kom ik naar buiten gelopen met mn handen vol, staat daar zo'n politie agent (of boa) een boete uit te schrijven........dus ik loop naar de auto toe en zeg, als je mensen wil naaien zonder te zoenen kun je ook gewoon naar de hoeren gaan.....m’n hormonen rommelen nogal....

Agent of boa boos, en schrijft nog een boete uit,
voor belediging van een ambtenaar in functie en hoppa ook die verdwijnt onder de ruitenwisser......ik word nu dus echt pissig en zeg, " wauw, is je moeder ook trots op je, dat je mensen die het hartstikke druk hebben loopt te treiteren?"
Tja dat had ik dus beter niet kunnen doen. Nog een bonnetje onder de ruitenwisser. De meeste mensen weten wanneer ze hun mond moeten houden, ik dus niet, ik stond ondertussen te koken van woede.....

Dus ik flapte er nog wat uit waarop meneer agent of boa met een big smile kijkt en vol trots roept: " Dat is een artikeltje 5 mevrouw" en hoppaaa weer een bon erbij.............
Toen ben ik maar gestopt en naar mijn eigen auto gelopen...
Tja 4 bonnetjes onder de ruitenwisser van die mercedes vond ik wel voldoende...


😂😂😂