YeSbet Heeft haar profielfoto gewijzigd
2 jr

Dit is 'mijn logo'. Ik heb er een stuk of 8 dingen in verwerkt.
Ten 1e is het een combinatie van 'Yeshua' en mijn eigen naam.
De 'S' over 'bet' omdat wij onder Zijn arm veilig zijn, de allerbeste bescherming hebben en Hij de perfecte Leider is waar ik mij compleet veilig weet. De ringen in de 'S' spreken dan voor zich; geestelijk getrouwd: veilig onder Zijn hoede.
In de 'Y' zit een kruis omdat Hij door het kruis ons (terug)gekocht heeft van satan.
In de 'Y' zit ook een 'V' dat is van Victorious! Overwonnen door het bloed van het Lam. In de V prikkeldraad, dit geeft aan dat overwinning alleen mogelijk is door de dood heen (letterlijk of figuurlijk). De heilige Vader zorgt hiervoor. Hij weet precies wat nódig is in ons leven om de overwinning geleid door Zijn Geest te behalen; hiervoor is Vertrouwen nodig (exact zoals Zijn Zoon Zijn Vader vertrouwde dóór de dood heen verrezen in glorieuze overwinning! Jezus/Yeshua is de Weg (terug) naar het Vaderhart: T H U I S !). Hij is ook waar alles begint (Zijn Liefde om Zijn Zoon te sturen zodat wij straks op de nieuwe aarde voor altijd in perfecte vrede mogen leven)
Het hartje aan het eind geeft aan dat Gods Koninkrijk Liefde is. Beginnend bij het kruis. Onvoorwaardelijke liefde.
De streepjes boven de 'S' zijn een kroon, omdat wij die krijgen door wat Yeshua (Jezus) voor ons heeft gedaan en wij mogen dragen door met Hem te trouwen.
In Hem zijn wij meer dan overwinnaars!!
WE ARE THE OVERCOMING GENERATION!!!
#YeSbet

image
image
image