4 jr

WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit

"‘NIETS staat een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen, inclusief Ruttes verwoestende anderhalve meter concentratiekamp, meer in de weg’ – CDC: Coronavirus verspreidt zich toch niet via oppervlakten"
- Gisteren heeft de omstreden WHO de belangrijkste reden voor de wereldwijde lockdowns en geplande vaccinaties compleet onderuit gehaald, door te verklaren dat Covid-19 zich vrijwel nooit via asymptomatische dragers verspreidt. ‘Van de data die we hebben lijkt het nog steeds zeldzaam dan een asymptomatisch persoon daadwerkelijk een tweede persoon kan besmetten,’ verklaarde dr. Maria Van Kerkhove, hoofd van de afdeling opkomende / actuele ziektes, op het hoofdkwartier in Genève. ‘Het is zeer zeldzaam.’ Asymptomatische verspreiding was de kernreden waarom er wereldwijd lockdowns, social distancing, gezichtsmaskers en volg-apps zijn (of nog worden) ingevoerd, en dat werd gebruikt voor aankondigingen dat de situatie pas weer normaal wordt als er een vaccin is.

Als de verspreiding van het coronavirus, dat qua aantallen doden nog steeds niet erger is dan een doorsnee seizoensgriep, inderdaad beperkt blijft tot mensen met symptomen, waardoor die eenvoudig te identificeren en af te zonderen zijn, dan is er geen enkele logische reden meer voor lockdowns, social distancing, gezichtsmaskers, volg-apps, en al helemaal niet voor –direct of indirect verplichte- vaccinaties.-

Lees verder, met bronvermelding:

https://www.xandernieuws.net/a....lgemeen/who-haalt-be

WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit – Xandernieuws
www.xandernieuws.net

WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit – Xandernieuws