Belastingruk middeninkomens fors hoger. Extra werken loont amper’, zo kopte de Telegraaf vanochtend. Wat is er fout in die stelling? Het had natuurlijk moeten zijn ‘Werken loont amper in zijn algemeenheid, want de staat graait het grootste deel aan belastingen’. Het wordt tijd om te gaan doen waarvoor u zo bang gemaakt bent via de media en de ‘Plukze-wetgeving’. Het wordt tijd om datgene te gaan doen waar de anti-zwartepiet beweging nog geen aanstoot aan genomen heeft: zwart werken!
Het is natuurlijk geen zwart werken, want dat is toch stiekem een traditionele discriminerende verwijzing naar het inhuren van zwarte slaven. Het is werken zonder BTW af te dragen aan een staat waarvan elk bestaansrecht ontbreekt. Waarom heeft die staat geen enkel bestaansrecht? Nou, dat zit zo: alle wetgeving is getekend door iemand die hiervoor de autoriteit zou hebben verkregen bij de gratie Gods; iemand die koning zou zijn bij de gratie Gods. De gratie ontbreekt en daarmee is alle wetgeving ongeldig, dus ook de wetgeving die de belastingplicht regelt.
Wilt u het bewijs zien dat die gratie Gods ontbreekt. Kijk dan hier eens of hier en hier. Mocht u dan nog niet overtuigd zijn, dan helpt het misschien om uzelf af te vragen welke God er nu eigenlijk bedoeld wordt en of u daar eigenlijk wel in gelooft. En wilt u nog een stapje verder gaan, lees dan ‘Vrijheid kan vandaag beginnen’ om echt te begrijpen waarom het systeem geen autoriteit over u heeft.

Het nieuwe normaal is illegaal!

“Wat hoe kun je dat nu zeggen Vrijland? Dat leidt tot chaos en wetteloosheid, criminaliteit en misschien zelfs wel mensen die anderen iets aandoen omdat ze zich niet aan de wet houden!” Dus u denkt dat wetgeving mensen ervan weerhoudt criminele dingen te doen? En gevangenissen zorgen ervoor dat er minder mensen crimineel worden? Dat blijkt nergens statistisch. Wat wel een historisch feit is, is dat wetteloze volken zonder regering vaak geen politie, rechters en gevangenissen kenden. Dus de vraag is of het een historisch feit is dat wetteloosheid tot criminaliteit leidt.
Het nieuwe normaal is illegaal, want de Latijnse wortel van het woord legaal is legalis, ‘behorend tot de wet’, van lex of ‘wet’. In ons geval zou je kunnen zeggen van Alex, want Willem Alexander is degene die alle wetten tekent. U weet wel: bij de gratie Gods. En die gratie is een fantasieverhaal. Het gehele systeem (inclusief alle instelling die zijn opgebouwd rondom die valse veronderstelling) heeft daarmee geen autoriteit over u.
“Ja, maar ze zijn met zovelen. Het systeem heeft politie, leger, officieren van justitie, rechters! Zij kunnen mij zomaar eens oppakken!” Nee, de grootste ontwaking, die gelijktijdig tot de grootste cognitieve dissonantie leidt, is die waar je gaat zien dat al die uniformen geen autoriteit hebben en vanwege jouw scheppende originaliteit ook geen autoriteit over jou kunnen uitoefenen. Het is alleen nog onze eigen angst die ons ervan weerhoudt om, als er agenten met een uniform en wapenholster voor je deur staan, te zeggen: “U heeft geen autoriteit over mij! Ik identificeer mij niet volgens uw systeem! U bent hier niet welkom!”
“Ja, maar werkt dat dan wel in de praktijk?” Ja, dat werkt in de praktijk, maar u bent pas overtuigd als u het op film ziet. Dat is nu juist het meest bespeelde medium allertijden. De media en alternatieve media houden u in de angstprogrammering door u juist de tegenovergestelde beeldvorming te tonen. Het is allemaal acteerwerk voor de Trumanshow-programmering die u en ik al ons hele leven ondergaan. De twee zijden van de medaille, van de mainstream media versus de alternatieve media en mainstream politiek versus oppositie partijen, zijn de twee zijden van de medaille. U doet niet meer mee aan de medaille. Als u het systeem loslaat verliest het haar autoriteit.

Ja, maar dan moet ik mezelf eerst soeverein laten verklaren en mij geboortetrust opeisen” en meer van dat soort gedachtes zou u nu kunnen hebben. Nee, u bent soeverein. Het is een leugen dat de koning de enige soeverein is en daarom mag regeren bij de gratie Gods en wetten mag tekenen bij de gratie God. En als het gehele systeem, genaamd ‘staat’ of ‘overheid’ gebaseerd is op de leugen van de gratie Gods, verhuld achter het laagje vernis, genaamd democratie, dan zijn alle wetten afkomstig van dat systeem ongeldig. Het is echt een kwestie van uit die diepe programmering ontwaken!

Illegaal is het nieuwe normaal en zwartwerken moeten we allemaal!

Ik zou het alleen ‘witwerken’ willen noemen, want tenslotte was het de witte man die de belastingen introduceerde en we moeten alles omkeren. Met belastingen gaan we met onmiddellijke ingang stoppen. Weg ermee! Nooit meer BTW!