Vindt er een staatsgreep plaats in Nederland?

Er doen op dit moment de nodige alarmerende berichten de ronde op internet betreffende een mogelijke staatsgreep in Nederland.

Zo zouden volgens een rechtsgeleerde een aantal wetten, waaronder de grondwet, op een geniepige manier buiten werking zijn gesteld.

Wij zijn benaderd door een aantal lezers met vragen over een artikel dat is verschenen op de website van EllaSter, wat inmiddels ook al aardig rond begint te zoemen op sociale media, getiteld: Rechtsgeleerde slaat alarm, is dit een staatsgreep?

Daar staat onder andere dit: Jurist Mike van Leeuwen deed een schokkende ontdekking en vraagt zich af of dit een staatsgreep is. Mike van Leeuwen schrijft op de blog Vrijheidsrechten: “Het gaat ernstig mis met ons recht en de wet! In deze blog informeren wij u over de veranderingen die nu gaande zijn! En vragen ons daarbij af: Wat is er aan de hand? Zet Rutte alle wetten buiten spel? De revolutie begint nu echt op gang te komen. Is dit een staatsgreep? Een afschaffing van onze rechtstaat?”

Nu zijn wij natuurlijk geen rechtsgeleerden dus als een dergelijk geleerd iemand dat claimt, dan moet het, zo zou je denken, wel iets bijzonders zijn.

Lees verder;
https://niburu.co/binnenland/1....5288-vindt-er-een-st