Een prachtig stuk op Wanttoknow!

Ben je bereid te sterven..?

==
In de komende maanden zal alles nog veel heftiger gaan worden.
De kunst is nu, dat we ons hier niet door laten meeslepen, ons niet zullen laten ontvoeren door angst en woede e.d., maar naar binnen keren in lichaam, hoofd en hart en de situatie van daaruit gaan waarnemen. Hoe sneller we opschonen, hoe eerder het contact zal gaan plaatsvinden met onze achterban, de Kwantum Kosmische Allianties. Dit contact zal dus niet via de overheden of de VN gaan plaatsvinden maar via onszelf. Deze rechtstreekse ontmoeting, is noodzakelijk omdat het alle sluiers, die over ons bewustzijn zijn geplaatst, in één keer zullen oplossen.

Zodra dit plaatsvindt, word je door het nulpunt van de trechter getrokken, zodat je bevrijd zult zijn van de Matrix. Je staat dan niet langer onder de controle van de machten, die ons gevangen houden. Realiseer je ook, dat de rol die je in dit leven speelt, hierdoor volledig weg zal vallen. Vanaf dat moment, zal ook Gaia steeds meer in haar oorspronkelijke vorm gaan terugkeren en dus vele malen groter worden dan zoals we haar momenteel waarnemen. Onze lichamen zullen hun compactheid verliezen, dat tot gevolg zal hebben, dat al onze fysieke klachten verdwijnen. Dus wil je door het nulpunt van de trechter naar de Nieuwe Wereld, dan zul je bereid moeten zijn om te ‘sterven’.
==

Lees het hele stuk:

https://www.wanttoknow.nl/insp....iratie/ben-je-bereid

Ben je bereid te sterven..? – WantToKnow.nl
www.wanttoknow.nl

Ben je bereid te sterven..? – WantToKnow.nl

Een prachtige reflectie van Harriet Algra over de huidige situatie op onze Aarde, als voortvloeisel van een eeuwenlange politiek van het achterhouden van essentiële informatie aan ons, mensen, Aard…