Prachtig te lezen hoe je van een mug een olifant maakt! Het is duidelijk, de politiek lijkt een oorlog te willen... Waarom word er gesproken over "woede"? Volgens de politie was er GEEN dreigende situatie.


Kamer woedend om afbreken werkbezoek minister Schouten: ‘Dit loopt de spuigaten uit’

Kamerleden van links tot rechts zijn woedend dat minister Schouten (Landbouw) gisteren vanwege boerenprotesten een werkbezoek aan Zeeland moest afbreken. Haar veiligheid zou anders in het geding zijn gekomen. ,,Dit loopt de spuigaten uit.”

De bewindsvrouw was al op een locatie - een boerderij - geweest, maar onderweg naar het tweede deel van het werkbezoek kwam het signaal van de politie dat tientallen trekkers de weg verderop blokkeerden. ,,Ze zeiden dat de veiligheid in het geding was, dus was het een logisch besluit om het werkbezoek niet voort te zetten”, aldus een woordvoerster van de minister.

Volgens een woordvoerder van de politie Zeeland-West Brabant was er geen sprake van een ‘dreigende situatie’, maar was de infrastructuur op de locatie waar de minister moest passeren, simpelweg niet geschikt voor een demonstratie.

Lees verder: https://www.ad.nl/politiek/kam....er-woedend-om-afbrek

image