De overeenkomst van de samenleving der heersers en de 'samenleving' het volk.
Middelaar zijn massamedia en journalistiek die ons gemaakt hebben tot wat we nu zijn.
De overeenkomst tussen de heerschappij van het volk over het ongeboren leven en de heerschappij van de elite over het geboren leven is groot.
Het volk heeft het recht geëist en gekregen ongewenst menselijk leven te verwekken en pleegt sedertdien een miljarden genocide op de ongeboren mens.
Het volk stemde ook in met de preconceptionele schending van de menselijke lichamelijke integriteit (IVF)
Kortom de mens is zowel consumentenproduct als wegwerpproduct geworden.
De bedrijven waarvan de consument gebruik maakt zijn kinderfabrieken, kinderslachthuizen, farmacie en commerciële reproductiecentra.
Uit zo'n volk komen als vanzelfsprekend heersers voort met overeenkomstige programma's voor de geboren mens.
Sinds mensenheugenis plegen elitaire heersers genocides op de mens en in hun onderlinge twisten storten ze hele volkeren in oorlog.
De omvang van de huidige meersoortige genocides is nog niet bekend, maar die zouden de genocide zoals gepleegd door het volk op de ongeboren mens wel eens kunnen gaan overtreffen.
De preconceptioneel voorgenomen en uitgevoerde lichamelijke schendingen van een slordige 10 miljoen kinderen zoals die door het volk getolereerd worden zal ook het volk treffen.
Anders dan die van de onmondige vereist de schending van de lichamelijke integriteit van de mondige een geraffineerde werkwijze.
De schending van de lichamelijke integriteit geschied sluipenderwijs.
De wereldwijde druk op acceptatie van de experimentele covid spuit, zoals met baanverlies, psychologische terreur, opsluiting, isolatie, tweedeling en het letterlijke en figuurlijke muilkorven zijn regelrechte aanslagen op de lichamelijke en psychische integriteit. Het ziet er naar uit dat in een volgende neppandemie niemand nog ontkomt aan de injectie.
Voorts wordt iedereen in Nederland vanaf 18 jaar automatisch aangewezen als orgaandonor. Aan orgaandonatie uit eigener beweging is 'dankzij' D66 ten einde gekomen.
Organen kunnen alleen 'geoogst' worden uit een levend lichaam. Om niet levend te worden leeg gesloopt zal men actie moeten ondernemen door zich uit te schrijven uit het donorregister.
Bij het uitnemen van organen is de grens gesteld op hersendood, maar die grens is natuurlijk vliesdun en u kunt er zeker van zijn dat die niet zo nauw genomen wordt.
Over de organen van de alleenstaande wilsonbekwame beschikt een door de rechter aangewezen curator.
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat zo luid een veelgehoorde slogan.
Op donderdag 24 juni stemde een meerderheid van het Europees parlement voor abortus als mensenrecht.
Emmanuel Macron wil het recht op abortus in de Europese grondrechten opnemen in de wetenschap dat grondrechten kunnen worden afgedwongen.
Een maatregel in voorbereiding op wat komen gaat?
Want zoals gewoonlijk in deze ideologie, ontaarden wetten probleemloos in het tegendeel.
In het paradijs van Klaus en trawanten bepaald niet de vrouw maar de nieuwe wereldregering welke kinderen gewenst of ongewenst zijn.
You will own nothing and you will be happy.
De door de overheid aangestelde factcheckers ontkennen hevig de uitspraak van Klaus Schwab 'Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn'
Die uitspraak is wel degelijk gedaan maar moet wel goed begrepen worden.
Niets bezitten wordt vaak begrepen in materiële zin, mijn huis, mijn auto, mijn gedigitaliseerde geld, maar in feite wordt uw lichaam eigendom van de staat en derhalve bezit u sowieso niets.
De ENIGE strijd draait om het eigendomsrecht en de onschendbaarheid van het lichaam van elke mens.
En daarmee komen we terecht bij het glasharde feit dat de mens zowel een consumentenproduct als een wegwerpproduct is geworden.
De voorgenomen preconceptionele schending van het menselijk lichaam en de geaccepteerde massale uitvoerig ervan voorspellen weinig goeds.
Bij het levensgrote IVF experiment op de bevolking wordt ook gebruik gemaakt van gedoneerde eicellen en sperma.
Een donatieregister waarin de staat iedereen kan aanwijzen als donor voor geslachtscellen is er nog niet.
Het zou gepaard gaan aan selectie en dwang, zeker waar het eicellen en embryo's betreft.
Om dit wel mogelijk te maken moet de overheid volledig beschikken over het lichaam van haar onderdanen.
De strijd gaat dan ook niet primair om geld, de centen zitten al heel lang boven in de piramide, maar het gaat om de volledige beschikking over het menselijk lichaam, het bezit ervan.
De strijd is letterlijk van levensbelang en zal nooit gewonnen kunnen worden zonder herstel van morele waarden.
https://www.youtube.com/watch?v=3lXpxaFAs9Q