Nepnieuws en bangmakerij bij activistische RTL Nieuws over Spanje.

=========
RTL heeft gisteren een artikel gewijd aan de zogenaamde “enorme stijging coronabesmettingen” in Spanje.

Wilt u echt het ware gezicht van de media zien? Kijk dan zeker de video onderaan dit artikel.

Kun je niet wachten om het ultieme voorbeeld van de ware aard van de media te zien? Kijk dan eerst hier!

RTL Nieuws is activisme. Goed nieuws is GEEN optie

RTL praat over de 8.000 besmettingen per dag in Spanje (bron) Geen positief getesten. Nee.. besmetten zal en moet het heten.

Het is werkelijk ongehoord hoe alle media, geen enkele uitzondering, op deze manier paniek willen zaaien. Bewust. En een rechtszaak van nota bene een Hooggerechtshof om de maatregelen af te schaffen, naast zich neer te leggen en het zien brengen als slecht nieuws. Een rechter die burgers vrijsrpeken van alle maatregelen omdat ze simpelweg ongegrond zijn verklaard. Het staat in geen enkele verhouding tot het virus.

De gevolgen van deze maatregelen raakt de bevolking volstrekt onnodig heel diep. Iedereen heeft met de gevolgen te maken en merken de directe gevolgen ervan én wat ons nog te wachten staat als het aan de Europese regeringen ligt.

Twee Hooggerechtshoven spreken een vonnis uit. Dát is nieuws. Gefeliciteerd mensen in Madrid. Hoe voelen jullie je?

Niets daarvan. Alle zenders brengen het als alarmerend en het wordt bijna niet besproken. Alsof de rechters gestoord zijn. De laatste 3 artikelen plús het filmpje die over SPanje gingen, vatten exact samen wat er mis is met de door en door corrupte media en hoe we in de eik genomen worden met zijn allen.

Lees verder:

https://commonsensetv.nl/faken....ews-rtl-nieuws-met-l

Nepnieuws en bangmakerij bij activistische RTL Nieuws over Spanje – CSTV
commonsensetv.nl

Nepnieuws en bangmakerij bij activistische RTL Nieuws over Spanje – CSTV

CommonSenseTV - Onafhankelijk eerlijk nieuws door burgers, voor burgers! Met gezond verstand. Zonder politieke correctheid.