Een paar jaar geleden begon de vraag โ€œ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ?โ€ steeds vaker in ons naar boven te komen. Want ja, wie ben ik nou echt? Wie kijkt er nou door mijn oogballen de wereld in? Wie is die '๐—ถ๐—ธ'? We kwamen er al snel achter dat deze vraag nog al wat naar boven brengt; wat natuurlijk essentieel is om jezelf of die '๐—ถ๐—ธ' beter te leren kennen.

Al snel komen de standaard antwoorden als eerste naar voren:
โ‡๏ธ โ€œ๐—œ๐—ธ ben โ€ฆ. (๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ)โ€
โ‡๏ธ โ€œ๐—œ๐—ธ doe โ€ฆ (๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ)โ€
โ‡๏ธ โ€œ๐—œ๐—ธ hou van โ€ฆ (๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜บ)โ€
โ‡๏ธ en nog zoveel andere beschrijvingen die volgen na '๐—ถ๐—ธ'

Maar is dat nu echt wie ik ben? Wat als ik nou geen naam, werk en hobbyโ€™s heb? ๐˜ž๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ?

Het beeld dat naar voren komt als je aan jezelf denkt is vaak je fysieke lichaam, je naam en de verdere beschrijvingen die bij die naam en dat lichaam passen. ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ?

Al snel kwamen we erachter dat er nogal wat lagen in deze '๐—ถ๐—ธ' zitten:
โญ๏ธ De '๐—ถ๐—ธ' als individu met een lichaam, een naam en een hele tas vol programmeringen.
โญ๏ธ De '๐—ถ๐—ธ' die alles veel beter doorziet dan je programmeringen; je hart, je intuรฏtie, de innerlijke stem.
โญ๏ธTot aan de '๐—ถ๐—ธ' die alles omvat, die alles is en alles weet.

Deze ontdekkingen hebben heel wat teweeg gebracht in ons; ons beeld van onszelf en de rest van de wereld is compleet veranderd. We waren vergeten dat de ware '๐—ถ๐—ธ' zo groot is en eigenlijk alles omvat. We waren vergeten dat we spelen een kleine '๐—ถ๐—ธ' te zijn binnen deze grote '๐—ถ๐—ธ'. En die grote '๐—ถ๐—ธ', ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ.

Door jezelf hieraan te herinneren, volgt ervaring vanzelf. Het voelen van een glimp van herkenning kan het begin zijn van jouw reis in het (her)ontdekken van de '๐—ถ๐—ธ' die wij allen zijn.

De reis van โ€œ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ?โ€ gaat door.

https://www.magick-life.com/

image