Een zeer mooi en uitgebreid stuk door Earth Matters, bomvol goede informatie en video's.
=
Duizenden artsen wereldwijd: Covid-19 = valse pandemie: Werelddictatuur met medisch excuus. Wereldwijd zijn er duizenden artsen die Covid patienten genezen, zich verenigen en zich uitspreken.

In Nederland spraken meer dan 800 artsen, 13 hoogleraren en meer dan 1.000 zorg professionals zich uit in deze brandbrief.

Zo is er ook een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, ze hebben tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant met een oplage van 500.000 exemplaren, om mensen te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. Ze organiseerden ook verschillende massaprotesten in Europa, zoals de historische van 29 augustus 2020, waa enkele miljoenen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.

Lees verder: https://www.earth-matters.nl/5..../14816/gezondheid/du

Duizenden artsen wereldwijd: Covid-19 = valse pandemie: Werelddictatuur met medisch excuus | Gezondheid | Earth Matters
www.earth-matters.nl

Duizenden artsen wereldwijd: Covid-19 = valse pandemie: Werelddictatuur met medisch excuus | Gezondheid | Earth Matters

(Earth Matters) Wereldwijd zijn er duizenden artsen die Covid patienten genezen, zich verenigen en zich uitspreken. In Nederland spraken meer dan 800 artsen, 13 hoogleraren en meer dan 1.000 zorg professionals zich uit in deze brandbrief. Zo is e