Waarschuwing voor een potentiële dystopische toekomst. Dr. John Campbell in gesprek met Philipp Kruse, internationaal advocaat, gevestigd in Zürich.
Het interview begint zo:
Campbell: Waarom zouden mensen naar deze video moeten kijken, waar gaat deze bezorgdheid over?
Kruse: Nou om uit te diepen wat ik zei in het Europees Parlement op 13 september:
Ik ben persoonlijk het meest bezorgd over de nieuwe internationale gezondheidsreglementen omdat ze een regime tot stand zullen brengen waarbij de internationale Wereldgezondheidsorganisatie (@WHO
) de macht krijgt om op elk moment onze grondwetten op te schorten, onze mensenrechten en internationale wetgeving op te schorten.
Op deze manier nemen ze de wereldmacht over. Misbruik als uiteindelijk gevolg, maximale schade toebrengen aan de gezondheid van mensen, maximale schade aan economieën en aan onze democratieën.
Er wordt onderhandeld over wat ik zojuist noemde, namelijk de internationale gezondheidsregeling, de amendementen daarop.
De stemming vindt volgend jaar mei plaats in Genève ter gelegenheid van de Wereldgezondheidsvergadering.
Deze amendementen zullen automatisch van kracht worden. Er komt geen stemming in de nationale parlementen en daarom moeten we ons zorgen maken en ervoor zorgen dat deze amendementen op de internationale gezondheidsregeling uiteindelijk niet van kracht worden.
Dit klinkt echt als een heimelijk proces van een internationale organisatie om veel aspecten over te nemen van wat binnenlands bestuur zou moeten zijn.
De @WHO
kan alles wat ze maar wil als een bedreiging definiëren en vervolgens deze draconische bevoegdheden aan individuele natiestaten opleggen, of er nu een echte bedreiging is of niet.
Het belangrijkste is dat ze zullen definiëren wat voor soort medische substanties ze beschouwen als de enige die door mensen mogen worden gebruikt en hoeveel dat moet gebeuren, het percentage van de dekking van deze injecties voor de hele bevolking, zonder ons echt te vertellen wat de inhoud van de substanties is en uiteraard zonder enig bewijs van werkzaamheid en enig bewijs van veiligheid, zoals we de afgelopen drie jaar hebben gezien.
Dat klinkt behoorlijk angstaanjagend, dat mensen mogelijk medicatie toegediend kunnen krijgen met de macht van de natiestaat erachter. Dit is echt een beangstigende ontwikkeling....