Pixel geteilt a beitrag  
13 w

13 w

Before Our Time,
https://t.me/BeforeOurTime/4959

8 Energiemeridiaanpunten die kunnen helpen bij het behandelen van pijn en pijn in het lichaam

In moderne taal is deze energie informatie, terwijl verschillende culturen het namen noemen zoals Chi, Prana, vitaal energie enz. De energiestroom is onzichtbaar voor het menselijk oog, terwijl energiewerkers de paden van de energiestroom met hun handen kunnen voelen en volgen.

Beschouw meridianen als stromen of rivieren die stromen van energie of informatie. Net als een rivier die de omgeving van water voorziet, distribueren deze kanalen energie en transporteren ze informatie naar de omgeving van het lichaam. Het lichaam kan de instructies vervolgens uitvoeren.

Vaak wordt de energiestroom verstoord als gevolg van een overbelasting van energie in de vorm van sterke emoties en trauma die de stroom van Chi blokkeert/verstoort. Het is te vergelijken met een stroomstoot die naar uw tv gaat en ervoor zorgt dat een circuit kapot gaat.

Optimale gezondheid is afhankelijk van een consistente, evenwichtige, vrije, ononderbroken en zonder conflict of weerstand door het hele lichaam stromende energie.

Doe met ons mee: http://t.me/Health_Beauty_USA (https://t.me/+eVujWKw1UrxmOWNi)