17-12-2024 Nog niet beoordeeld (1 recensie)
Wat kan er verbeterd worden aan Spuugzat. Geef feedback over Spuugzat. https://www.facebook.com/wijzi....jnhetSpuugzat/review
WELNU DAT IS HET VOLGENDE.
DE HUIDIGE STRIJD GAAT UITSLUITEND EN ALLEEN OVER HET BEHEER EN LIJFEIGENSCHAP VAN HET MENSELIJK LICHAAM.
Spuugzat en het mediacollectief verzaken van meet af aan. Nu al vier verloren jaren. Spuugzat of mediacollectief het maakt niet uit. Beiden zijn gevangenissen van de wappie geest. Beiden houden conform zogenaamd politiek 'rechts' hun bek hermetisch gesloten over de waarde en het beheer van het menselijk leven en lichaam. Iets waar de hele bende nieuwe journalistiek geheel volgens de traditie van de mainstream media zich schaamteloos schuldig aan maakt. Allen verkeren ze in hun eigen bubbel, hun eigen waarheid. Velen vragen financiële bijdragen los van elkaar. Velen zijn mediageil en willen naam verwerven in de zogenaamde nieuwe of sociale media. Allen willen volgers en leden, los van elkaar. In feite verdelen ze de zogenaamd wakkeren, elk op hun eigen niveau. Waar de Waarheid hun volgers ondeugdelijk beheer en vernietiging van het menselijk lichaam verwijt gaat het eigenbelang van de 'nieuwe' media voor. Ze zijn mede moordenaars volgens traditioneel recept. De vrees voor impopulariteit is allesoverheersend. Proefondervindelijk is het gebleken. Geen enkele van de nieuwe media durft het aan. Ze zijn laf, héél erg laf. Altijd, ja altijd gaat het eigenbelang voor. De nieuwe media runners zijn naammakers, ze dringen zich op. Ze volgen een grote diversiteit gebeurtenissen want ze moeten met regelmaat hun nieuwsconsumenten aan zich binden en overstelpen hun wappies met nieuws en herhalen eindeloos dezelfde onderwerpen. Maar ze verzwijgen het enige waar zij bol van zouden moeten staan. MIJN LICHAAM IS GEEN EIGENDOM VAN DE NIEUWE WERELDORDE.
Jan met de pet en zijn ega hebben bewezen het menselijk lichaam niet te kunnen beheren. Zij hebben onder leiding van politiek en media het recht geeist en gekregen ongewenst leven te verwekken. De ongewenste werd door hun lijfeigenaar reeds miljarden keren gedood. Nu zijn zij aan de beurt ongewenste lijfeigene te worden van de nieuwe wereldorde en niet alleen zij maar ook alle mensen die anders bewezen hebben.
You will own nothing betekent letterlijk niets, helemaal niets. Ook je lichaam zal geen eigen bezit zijn en een lijfeigene kent geen materieel bezit. De nieuwe wereldorde is volledig en succesvol gefundeerd op seksverslaving, kinderslachthuizen, kinderfabrieken en monsterlijke experimenten met menselijk leven. Al wie denkt aan de Great Reset te kunnen ontkomen met behoud van haar fundamenten is knettergek en verzekert haar voortbestaan of bedriegt. De Great Reset heeft het grootste belang bij het aan seks verslaven van komende generaties, te beginnen bij kinderen. Dieper kan haar zo succevolle fundering niet gelegd worden.
WALGINGWEKKEND.
NEE de nieuwe media zijn geen voorlopers, zij volgen uit eigenbelang de stemming van het volk dat gegeseld zal worden door het kwaad tot zelfs Jan met de pet schreeuwt om de universele moraal. Ik zal hier niet actief aan meewerken zolang er geen orde op zaken wordt gesteld.
De ratten hebben elkaar gevonden. Ab Gietelink de roeptoeter interviewt Flavio Pasquino:
Flavio Pasquino:
"De waarheid bestaat niet. Als ik...als ik al niet meer te vertrouwen ben, ja dan wordt het wel... wie dan wel? Dan heb je het volgens mij echt wel over, ja paranoia. Ik vind dat zorgelijk"
Dank je wel Pasquino.
Pasquino in gesprek
Opponent: "Wij stellen kritische vragen, wij zijn kritische denkers en hebben de plicht om aan Nederlanders de waarheid uit te schieten. En dat gebeurd dus nu niet"
Pasquino: "Dat kan best zijn maar de waarheid bestaat niet"
Voor Pasquino bestaat de Waarheid niet en derhalve ook de leugen niet. Hij is vooral ambitieus, hij wil vooral groot worden. Hij behoort tot de alternatieve media die selectieve waarheid verkondigen.
Jensen:
Nadat hij zijn angst kijkers kwijt te raken kenbaar maakte. zei hij “Nu zeg ik helemaal niet dat ik anti abortus ben”
Laat dat maar eens doodringen, hij had net zo goed kunnen zeggen “Nu zeg ik helemaal niet dat pro abortus ben” Kortom hij zegt helemaal niets.
Uitspraken Baudet:
“Het kwaad dat zegt mij eigenlijk helemaal niet zoveel, goed en kwaad”
Dat zegt wel heel veel over Baudet.
“Nou ik ben niet een voorstander van abortus in de zin van dat ik denk, yes we hebben een abortus. Ik ben een voorstander van de huidige wetgeving die in Nederland geldt”
Baudet is dus een voorstander van het recht ongewenst leven te verwekken en te doden omwille het onbeperkte orgasme'.
“Ik vind dat het christendom een gebrek heeft aan mannelijkheid”
Stoere praat van een laffe man die vreest voor zijn populariteit als hij de christelijke moraal voorstaat.
“Iemand vroeg onlangs aan mij op de man af: "Geloof jij dat Christus terugkomt op aarde"? en ik zei ja, ja ik geloof het ook wel”
Niet alleen laf maar ook hypocriet.
“Ik geloof heel erg in de waarheid”
Ja daaaaag. Als goed en kwaad je helemaal niet zoveel zegt, dan is jouw geloof in de waarheid, heel erg geloof in je eigen waarheid en niet in DE Waarheid. Toch?
“Domme mensen die dus iets niet begrijpen van wat er gebeurd in de wereld en het daarom kapot willen maken, dat is wat ik zo voel bij deze gasten...ik vind dat heel eng omdat je niet normaal met ze kan redeneren”
Dank je wel.
DIE OVERBLIJVEN
Een groot deel van de wereldbevolking heeft onder leiding van het massamedium het volledige mondiale beheer over het menselijk lichaam overgedragen aan duistere machten die zich verenigd weten in het Wereld Economisch Forum. Het vroegere 'beheer' van horigen was door de landheer van een bepaald gebied goed te overzien. Het moderne Wereldomvattende Lijfeigenschap vereist bestuurbaarheid met genetische identiteits- aanpassing van de horige en controle met een onderhuidse chip, een variant op het oormerk in de veestapel. Het veranderd niet wat je doet, je identiteit word aangepast en je blijft uitgemolken. Klaus Shwab steekt het niet onder stoelen of banken: “Het verschil van deze gedwongen industriële revolutie is dat het niet veranderd wat je doet, het veranderd jou. Als je een genetische bewerking als voorbeeld neemt, jij bent het die veranderd en dit heeft natuurlijk een grote impact op je identiteit”
Voor wie het niet duidelijk is: “Er is één wetmatigheid die áltijd opgaat. Technologische en wetenschappelijke vooruitgang vereisen mínimaal een evenredige groei in verantwoordelijkheid en moreel besef. Zoals voorheen gaat de technologische en wetenschappelijke vooruitgang in de huidige tijd gepaard aan algemeen verlies van verantwoording en morele waarden. Dat zal leiden tot ongekende vernietiging”
Het zijn de naoorlogse mainstream media, chaotischer, groter en machtiger dan politici, die de wereld naar de afgrond hebben geleid.
En nog altijd huiveren vrijwel alle media, incluis de nieuwe, bij de gedachte dat zij schatplichtig zijn aan morele waarden en ze krijgen het nog veel benauwder bij de gedachte deze te móeten uitdragen.
Zo niet vrijwillig, dan zal de nóg véél gruwelijker zweep van het kwaad, het moreel besef doen ontwaken bij hen DIE OVERBLIJVEN.
En tenslotte een bericht wat ik plaatste op FVD facebook.
ONGELOFELIJK
De zogenaamde 'rechtse' politieke partijen presteerden het in VIER lange verloren jaren de video's, de uitspraken en tronies van Shwab, Gates, Harari en de enorme ongekende omvang van het kwaad dat over de wereld trekt buiten de tweede kamer en de media te houden. 150 collaborateurs die een hele dag staan te zwetsen voor de bühne. Ze voelen zich geenszins verantwoordelijk voor wat hun voorgangers deden noch voor het feit dat zij het laten voortduren. Het is een schaamteloos verraad dat hun lijfeigenen eigenlijk wel toekomt. Hun kudde wier identiteit met vrijwel levenslange, intensieve, onontkoombare reclame bombardementen volledig van zichzelf werd vervreemd en tot consument gemaakt.
ER IS EEN DUIDELIJKE CCORRELATIE TUSSEN HET RUIMEN VAN ONGEWENSTE WERELDBEVOLKING EN ONGEWENSTE KINDEREN
Het pure politieke kwaad ondersteunde het seksuele verlangen van de consument al vanaf 1946 openlijk. Ingegeven door politiek en massamedia eiste en verkreeg de consument het lijfeigenschap over de ongewenste, het recht ongewenst menselijk leven te verwekken en te ruimen. Voor de huidige massale ruiming van de ongewenste consument kunnen de dienaren van het kwaad zich altijd beroepen op het glasharde feit dat het van meet af aan zijn plannen openlijk bekend maakte en zeggen dat niemand bezwaar maakte. Zij weten dat de consumentenkudde eerst dan bezwaar zal maken als het kwaad henzelf treft, en nog dan, begrijpt de consument niet wie hij zelf geworden is. LEIDERS EN MEDIA DIE HET RECHT OP VERWEKKEN EN DODEN VAN ONGEWENST MENSELIJK LEVEN WETTIGEN EN PROPAGEREN ZIJN TOT ELKE MASSAMOORD IN STAAT! https://www.de-nieuwe-media.nl..../.../leiders-en-medi