* HOE SPIRITUEEL EN LIEFDEVOL GODLIEVEND IS ISRAEL ? *

Hoe ik er nu echt over denk als mens en als spiritualist over al die vreselijke moorden op Gaza gisteren met aanvoer van voedsel aan de hongerende Palestijnen vroeg me iemand via Messenger.

Ruim 1,7 miljoen mensen in de Gazastrook zijn gedwongen hun huizen te verlaten door aanvallen van Israël, Omdat de invoer van humanitaire hulp door Israël beperkt wordt toegestaan, hebben veel gezinnen moeite om toegang te krijgen tot water, medicijnen, voedsel en brandstof.

Dat het nu een echte smerige uitgedachte volkerenmoord is wat er in de Gaza gebeurt en zeker gisteren gebeurde met als aas lok voer om dan er maar lustig op los te schieten, dat spreekt voor zich!

Mensen die zwaar hongerig zijn lokken met voedsel om ze dan als ze er massaal op afkomen ze allemaal wreed te vermoorden met ze te beschieten en het zelfs in eerste instantie heftig te ontkennen.

Dan met een leugensmoes zeggen dat ze maar enkele tientallen in hun benen geschoten hebben maar het wel over honderd waren.

Omdat ze zich bedreigt voelden in hun pantservoertuigen en zwaar bewapend tegen onschuldige hongerende onbewapende mensen hebben ze de criminele bezetters zich uit zelfverdediging geweerd.

Althans dat is hun steeds veranderende versie van het gebeuren en iedereen en elk land dat Israël nog steunt is medeplichtig aan deze volkerenmoord, dus echte werkelijke genocide.

Die dit nog steeds ontkennen zijn beslist satanisten zoals de vele Israëlisch die helemaal totaal niets met God hebben zoals ze zich gedragen, zo wraakzuchtig en liefdeloos en wreed afgekeken van hun genocide 40-45 is mijn mening en mijn waarheid.

Ze zijn so wie so nooit niet het uitverkoren volk van God, laat me niet lachen die beulen, want geen een volk is uitverkoren en erg Christelijk is het joodse volk in mijn spirituele ogen echt niet.

Het moet jouw kind maar wezen dat uiteengereten door bommen of totaal het lichaampje kapot geschoten aan flarden, om dan nog vergevensgezind te zijn en geen wraak haat te ontwikkelen.

Laten we vooral bidden als je in bidden geloofd en zeker voor heel het zooitje joden in Israël en ze in het Christus bewustzijns licht plaatsen zodat ze inkeer en inzicht krijgen en God ze ervoor ooit vergeven mag.

In licht * Giorly *

imageimage