* ANTWOORD OP EEN ESSENTIËLE VRAAG WIE BEN IK *

Wie en wat ben ik nietig persoon eigenlijk in deze groter immense ruimte van het Al vroeg ik me gisternacht af toen ik buiten stond en de sterrenhemel en maan bewonderde.

Dat doe ik vaker om ufo`s te spotten en contact te leggen met buitenaardse en ik hoorde in mijn hoofd het volgende, ga naar binnen en schrijf wat jouw brein in je hoofd leest en maak het wereldkundig zoals meerdere anderen reeds lang voor jou deden.

Ik ging naar binnen en lezend in mijn geest schreef ik volgende;
De ziel, dus jijzelf, maar individu in het menszijn smacht er naar zichzelf te kennen als een Eenheid met Alles wat is.

En omdat Alles wat is, ook ernaar verlangt om alle individuele aspecten van het Goddelijke te ervaren.

Het ook wel God genoemd wilt zich zelf volledig kennen, empirisch als iets gebaseerd is op zelf geschapen waarneming.

Bij empirisch onderzoek doe je proeven of experimenten, analyseer je de resultaten en trek je op basis daarvan een conclusie en deze is zichzelf uitgebreid overnieuw te re-creëren.

En een alsmaar grotere versie van zichzelf te worden en de manier waarop het dit doet is alleen mogelijk door het rijk van het relatieve in een geïndividualiseerde vorm binnen te gaan.

De Goddelijke geest komt voort uit het Al als een individueel project van het Al, met als doel een totaal ervaring van Alles wat is totaal te ondergaan in de vorm van een eindeloze hoeveelheid van onderscheidden expressie.

De reden waarom jij dit nu schrijft en leest in jouw geest is duidelijk te maken hoe mensen het onheil dat ze zelf creëren kunnen stoppen, want daar over gaat het in de nieuwe openbaringen.

Als mensen deze openbaringen bestuderen en samenvoegen om er een nieuwe kosmologie van te maken, zal het menselijke begrip groeien, het bewustzijn zich verruimen.

En dan zullen de mensen zich automatisch tegenhouden, want jij bent niet je lichaam, degene die je bent is onbegrensd en eindeloos eeuwig Goddelijk.

Want jullie mensen zijn meer dan een lichaam, zegt God, jullie zijn helemaal niet je lichaam want je lichaam is iets wat je hebt, niet wat je bent, want dat jij bent is onbegrensd is eindeloos en is eveneens van Goddelijke afkomst.

In licht * Giorly *

image