* OPTIES TOT HET CREËREN VAN JE EIGEN HEMEL OP AARDE *

Wat wij Aarde noemen is in feite de collectieve vibratie van de gehele mensheid.

De Aarde is aan het veranderen omdat mensen door hun individuele keuzes hun vibraties verhogen, dat is een veranderingsproces dat al een tijd bezig is, maar nu steeds sneller lijkt te gaan.

Mensen in alle maatschappelijke lagen beginnen naar hogere waarheden te reiken en deze op alle terreinen van de menselijke ervaring te gebruiken.

De denkbeeldige grenzen die ons gescheiden houden, beginnen te vervagen.

Dat zijn directe gevolgen van de verhoging van de collectieve vibratie en het bewustzijn van de mensheid door onze individuele keuzes.

Onze fysieke lichaam moet nog wennen aan het veranderen van de vibratie van de energie op aarde, dat kunnen we nu merken aan slapeloosheid, vage, griepachtige verschijnselen, emotionele stemmingswisselingen en plotselinge aanvallen van diepe vermoeidheid.

Dat wordt ook wel de “vibratiegriep” genoemd.

Weten waar die verschijnselen mee te maken hebben is vaak al geruststellend, maar het helpt ook om jezelf eventueel regelmatig bv, (Reiki) energie te geven, om je energieniveau in balans te houden.

Ook is het belangrijk om je gedachten in de gaten te houden, omdat wij zelf als scheppers de gedachten in ons hoofd creëren.

We kunnen ervoor kiezen om angstige gedachten te scheppen, gedachten waarop onze energie wegloopt of gedachten die vreugde creëren en ons juist energie geven, we hebben altijd de keuze welke gedachten we in ons hoofd laten blijven.

Je overtuigingen hebben je er vaak van weerhouden om dingen te ontdekken of om situaties die je in feite zouden kunnen helpen om in je ware passie of je echte werk te komen, te veranderen.

Nu kan daar een eind aan gaan komen.

Zodra we naar een volgend bewustzijnsniveau gaan, zullen we de dingen vanuit een totaal ander perspectief zien, hoe kunnen we ons aanpassen aan de nieuwe energie en mede vormgeven aan een hoger bewustzijnsniveau?

Vindt manieren om het beste van je leven en je omgeving te maken door de mensen om je heen te laten zien wie ze zijn.

Vindt manieren om vreugde en passie in je leven te brengen door de mensen om je heen in hun kracht te zetten.

Op deze manier zal je niet alleen vreugde voor jezelf vinden maar geef je het ook anderen, stap in je passie want dan stem je jouw energie af op het hoogste niveau voor jezelf, voor anderen en voor de collectieve energie, wanneer een idee in het collectieve bewustzijn komt gaat het zich manifesteren in onze werkelijkheid.

Zo beginnen veranderingen zich te manifesteren als gevolg van de snelle verhoging van het collectieve bewustzijn, zet je verlangens en passie voorop in je leven, daarin ligt de grootst mogelijke samensmelting van individuele- naar universele energieën.

De illusie van gescheidenheid is nu aan het verdwijnen.

Wanneer wij zo onze persoonlijke vibraties verhogen kunnen we gezamenlijk groeien naar eenheidsbewustzijn en creëren we zelf de Hemel op Aarde.

In licht * Giorly *

image