* SPIRITUEEL OMDENKEN IS EMOTIONEEL NIET MOGELIJK *

Afgerukte ledenmaatjes, uitgerukte oogjes, verbrijzelde hoofdjes, uiteengerukte kinderlijfjes, stel je eens voor dat dit met een van jouw kindertjes gebeurt zoals in de Gaza en heel de wereld kijkt toe en onderneemt niets en bevoorraad de Israëlisch nog met wapens.

Een ware genocide door een echte Israëlische satanist Benjamin (Bibi) Netanyahu want die is de baas in Israël en beslist over leven en dood.

Sinds 29 december 2022 is Benjamin Netanyahu minister-president, en kindermoordenaar als leider van het kabinet–Netanyahu VI, de wetgevende macht of het parlement is de Knesset, die 120 leden telt.

Iedereen van de politieke wereldleiders met macht die alleen maar grote woorden schreeuwen maar verder niets ondernemen, spelen dat maar voor de bühne het zijn allen immers WEF en de illuminati aanhangers.

De opzet is heel het Palestijnse volk uit te moorden en van Israël het satanische centrum van de WEF te maken is mijn overtuiging en MIJN waarheid en dat Palestijnen door hen niet als mensen gezien worden door vele Israëlisch en gerust totaal kapot geschoten en vermoord kunnen worden echt onmenselijke.

Waar is hun Godsbeleving en liefde die God preekt, hun nep geloof en overtuiging hangt samen met wraak en vernietiging, het oog om oog en tand om tand principes en de mega arrogantie dat ze het uitverkoren volk van God zouden zijn, geen een volk is dat!

En het recht van verdediging heeft alleen het door tirannen bezette volk en Hamas is een wrede Palestijnse groepering die is ontstaan door de onrechtmatige bezetting van Palestina en onterechte land onteigening wrede mishandelingen detenties jegens het bezette zwaar onderdrukte en ongewapend volk bewust te vermoorden.

Dat is allemaal heel moeilijk spiritueel Om te denken en dan wel uit je negatieve emoties te blijven, omdat de ziel er voor koos dit, deze pijn en ellende te ervaren, maar in feite wel juist is, afhankelijk van onze vrije keuzes en overtuigingen en uit je mensdenken te blijven.

In licht * Giorly *

image