Dit artikel is al van Augustus 2014, maar oh zo relevant en werpt licht op de gehele Oekraïne situatie en inmiddels ook Israël. Het spel wordt zo anders gespeeld dan hoe we het voorgeschoteld krijgen... Hieronder een korte introductie waar we het over hebben en een aantal punten uit het artikel vertaald naar het Nederlands. Toch raad ik aan het gehele artikel zelf nog eens te lezen.
Houdt er rekening mee dat het over het algemeen genomen vanuit de Zionistische tak is, er zijn Joden die hier evengoed niet achterstaan, ook met de gewone mensen die zichzelf als Joods zien wordt gespeeld)

https://www.texemarrs.com/0820....14/serpent_people_re

Khazaren stonden bekend als een oorlogszuchtig slangenvolk, dat streed tegen zowel christenen als moslims. In de 8ste eeuw bekeerde de gehele natie Khazaria zich tot de Talmoed en het kabbalistische Jodendom. (Asjkenazische Joden)
De Russen hebben dit rijk rond de 11de eeuw vernietigd. (Verklaart ook de haat die er heerst tegen de Russen, de Khazaren hebben destijds wraak gezworen op de Russen.)

"Van Khazaria naar Israël, en terug naar Khazaria (Oekraïne) is het geheime plan van Israël. Na de onderdrukking van de Oekraïense natie zullen de Joodse veroveringen doorgaan totdat de Joden hun Nieuwe Wereldorde hebben bereikt."

"De bekentenis van de Israëli's dat de Joden niet verwant zijn aan het oude Israël, maar aan Khazaria, werd gerapporteerd in The Times of Israel (Uitgelekt rapport: Israël erkent Joden in feite Khazaren; Geheim plan voor omgekeerde migratie naar Oekraïne, 18 maart 2014)"

"De Joden hebben de leiding genomen over de (Oekraïnse) regering en de financiën van dat verwoeste land en zijn van plan om uiteindelijk van Oekraïne een "tweede thuisland" voor de Joden te maken.
In feite zijn de Joden van Israël en de VS van Oekraïense afkomst. Oekraïne ligt in het hart van Khazaria."

"Netanyahu en zijn adviseurs voerden hun "Oekraïne-oplossing" in.
- Sommige Joodse kolonisten zouden Israël verlaten en terugkeren naar Oekraïne. Deze hervestiging in Oekraïne zou tijd vergen, om logistieke en economische redenen. Het eindresultaat zou echter twee Joodse thuislanden zijn, Israël en Oekraïne
- "We hebben het niet over alle Asjkenazische Joden die teruggaan naar Oekraïne," legde een goedgeplaatste bron in inlichtingenkringen uit, "dit is duidelijk niet praktisch.""

"Alle Joden zullen onvoorwaardelijk als burgers worden verwelkomd in Oekraïne. Bovendien belooft de Israëlische regering een "infusie van massale Israëlische militaire hulp" aan Oekraïne, "inclusief troepen, uitrusting en de bouw van nieuwe bases.
Als de eerste overdracht werkt, zouden andere kolonisten op de Westelijke Jordaanoever worden aangemoedigd om ook naar Oekraïne te verhuizen."

"De VS waarschuwen Vladimir Poetin om afstand te houden van Oekraïne en afstand te doen van de historische banden van Rusland met dat land, dat nu wordt geregeerd door Israël.
De grondwettelijk gekozen Oekraïense president, Janoekovitsj, werd omvergeworpen door de VS en Israël, waarbij de CIA en de Mossad beide nauw betrokken waren. Een Joodse miljardair, Petro Porosjenko, werd snel geïnstalleerd als president*. Joods geld en militaire macht wordt voortdurend naar Oekraïne gevlogen. Oekraïense christenen (geen Joden!) worden afgeslacht. Genocide is aan de gang."
* Inmiddels is Zelensky al even president, maar ook Joods.