In alles wat je tegemoet komt
zoek dan naar overeenkomsten in de archieven van 't verleden.
hij/zij die de verbinding maakt met alle fouten en onmenselijke gebeurtenissen uit het verleden.
zou zich realiseren dat Mark Rutte de nieuwe Adolf Hitler speelde.?

1= Jodenster
het toonbaar bewijs wat je moest kunnen aantonen aan de samenleving dat jij het probleem was.
QR-code= de gedigitaliseerde jodenster die je moest kunnen aantonen aan de samenleving om te bewijzen dat je veilig was.
2= nsb'er=
verraadde het volk dat uit angst zich bij andere mensen had ondergedoken. verraadde aan wie? de politie bestaat al meer dan 300 jaar. dus de nsb'er klikte bij de politie en meldde daar waar er mensen ondergedoken zaten. Zodat ze een bezoekje van de politie kregen zodat hun gemachtigd waren om het pand te betreden.
Nsb'er =
Belde de kliklijn om volk te verraden die zich niet aan de regels deden houden en weigerde om angstig onder tafel te gaan liggen omdat het gewoon de kwaliteit van hun eigen leven wilde onderhouden. De politie bracht aan de hand van de melding een bezoekje aan het adres om mensen te straffen ofwel te beboeten voor de manier hoe ze leven.
3= neurenbergcode.
In de neurenbergcode staat de definitie beschreven "experiment", dat betekent dus dat de gaskamers een experiment waren op de volksgezondheid en je zou moeten weten hoe dat afloopt.
Nu hebben ze het experimentele fase de definitie vaccin gegeven omdat het genormaliseerd en betrouwbaarder overkomt op de domme massa zodat ze niet hun natuurlijke instinct het signaal geeft dat er een gevaar is en op die manier kunnen voorkomen dat mensen nadenken over de keuze's die ze maken.
4=de mensen met een jodenster werden massaaal uitgemoord via 't inademen van gas. De gevaccineerden stierven massaal verspreid over een groter terrein op willekeurige momenten van de dag, zodat men de illusie heeft dat het natuurlijk was.
AL die jodenster hebbende mensen werden natuurlijk opgeruimd door massagraven te graven en ze daarin te gooien. Je weet wel de beelden van massagraven die ze gebruikten om je er nu mee bang te maken.
5= De joden werden op de treinen gedwongen.
Terwijl jij nu de illusie heb dat je vrijwillig in je auto stapten.
hoe je het ook bekijkt beide hebben een reisje gemaakt met enig vervoersmiddel.