Beste mensen, stop ajb met overal het ‘vrouw-zijn’ erbij te halen. Het gaat niet om mannen of vrouwen maar om vrouwelijke en mannelijke ENERGIE. Elk mens – man én vrouw -heeft beide energieën in zich. Vrouwelijk energie is nodig om te ZIJN, voor het PROCES om te kunnen ZORGEN….voor jezelf en anderen. Mannelijke energie is noodzakelijk om RESULTATEN te kunnen behalen, om te DOEN en om voor VEILIGHEID. In het Aardse bestaan zijn beide energieën noodzakelijk!
Elke mens heeft het recht én de plicht te kiezen op welk moment hij/zij welke energie inzet.
Dikke kans dat vrouwen mij gaan verwijten dat ik een man ben. Dat zij dan maar zo, Maar voor mij – een man die wel degelijk ook zijn vrouwelijk energie in durft te zetten – zetten zeer weinig lichamelijk vrouwelijke toppers (politici bestuurders of leidinggevenden) vrouwelijke energie in. Maatschappelijke toppers met een mannelijk lichaam helaas echter ook niet!
De ‘vrouwelijkheid’ blijft beperkt tot het lichaam. Hun gedrag is één bonk mannelijk energie. Terwijl vrouwelijke energie in de samenleving NOODZAKELIJK is. Die zeker niet alleen geleverd kan worden door lichamelijke vrouwen. Mannelijke energie kan ook door vrouwen ingebracht worden. Kijk maar eens naar de vrouwelijke toppers…

Veel strijdsters voor vrouwenrechten vergissen zich en kijken alleen naar de lichamen van mensen. Zij laten zich door de 'mannelijke energie' – die nu leidend is in de wereld - foppen. Vrouwen aan de top, roepen de huidige 'leiders' die alleen maar mannelijke energie inzetten. En zij kiezen mensen met een vrouwelijk lichaam die bol staan van mannelijke energie... Het zijn ‘ kerels met borsten’. Kijk maar eens naar alle ‘vrouwen in de top’: ‘nul vrouwelijke energie: Dilan, Vera, Angela, Ursula, Marion, Sigrid etc. etc.
En de hele samenleving trapt er in!

Zo blijft de mannelijke energie onterecht de baas in de samenleving en wordt de vrouwelijke energie onderdrukt. Dat is al het geval sinds de heksenjachten. Er dient een liefdevolle balans tussen deze twee energieën te zijn. Overal. Dus ook ‘aan de top’. Dus ook niet alleen vrouwelijke energie.

image