De mensheid verloor z'n van nature verkregen wortelen. omdat men gelooft te zijn verbetert tot een versie die draadloos digitaal al hun behoeftes kunnen voedden.
Wanneer grondrechten worden overtreden en afgenomen zonder individuele goedkeuring, dan naast de overheid treedt ook mijn persoonlijke noodwet in. Die noodwet bevat maar 1 regel en is de sleutel tot helder denken. Die regel luidt:
Ik geloof nooit wat de overheid of media probeert door indirecte dwang/drang om mij te indoctrineren zodat ik bepaald type mensen ga haten of om mij tegenover een ander te zetten. 9/11 heeft men de toegang te geven om bestandsdelen te downloaden op je harde schijf die mens onterend zijn namelijk : vooroordelen. Dat gedrag wordt onderhouden via de Media omdat men het eerste wat ze over iemand lezen of horen dat aannemen als waarheid al hoeft dat niet zo te zijn.

kijk naar 9/11 je hoeft geen "expert" te zijn om te zien dat je technologie nooit moet normaliseren als realitisch waarnemings factor waar jouw werkelijk realiteit wordt gemanipuleerd en zo word jij dus zwakker.
Waarom kan je technologie nooit geloven?
1. Fake profile's.
2. Viewer bots. Dat is onlangs ontdekt bij Twitch waar een streamer als populair werd verkondigd omdat er zoveel duizenden kijkers ernaar zouden kijken maar in de actuele chat kon je er maar 6 lezen. Denk daarbij eens aan Youtubers. Wat als groot deel van hun viewers bot geprogrammeerd zijn, ze oogsten miljoenen terwijl de rest van Nederland werkt voor een hongerloontje. Dat terwijl jij wel bijdraagt aan de onderhouding van de samenleving, dat doen Youtubers dus niet. Denk daar maar is over na.
Youtubers trekken vooral de aandacht van de leeftijdscategorie "jeugd". Dus in plaats van te socialize, zoals uitgaan,voetballen,nieuwe ervaringen beleven. Kijkt de jeugd dus naar video's omdat de jeugd nog niet het inzicht hebben dat ze zichzelf sociaal vlak gezien, disconnecten van hun natuurlijke behoeftes omdat ze online de verbinding leggen, met andere woorden de jeugd stapt in een val wat ze mooier hebben doen lijken dan dat het is, de realiteit is dat de val niets anders is dan een brein gerelateerde isoleercel.