17 januari is veel te laat, meteen die deuren open! Maar goed, het geeft aan dat nederland wel klaar is met het corona comando's van de dictators!
==
Opstandige horecabedrijven gaan 17 januari open ondanks verbod.
Nu voldoende steunmaatregelen vanuit het kabinet uit lijken te blijven, kan de horeca niet anders meer. Er moet iets gebeuren”, aldus de regio’s in een persbericht.

De steden en regio’s die op 17 januari opengaan (bron KHN):

Breda, Maastricht, Eindhoven, Amstelland (Diemen, Ouder-Amstel, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn), Sint-Michielsgestel, Venray, Roosendaal, Eersel, Asten, Zundert, Heeze-Leende, Valkenswaard, Cranendonck, Krimpenerwaard, Aalten/Dinxperlo, Winterswijk, Leiden, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Leeuwarden, Arnhem/Renkum, Helmond, Steenbergen NB, Nijmegen, Groningen, Heerlen, Hattem/Heerde, Oss, Meierijstad, Wageningen, Alkmaar, De Leye, Vught, Haaren, Nederweert, Bergeijk, Veldhoven, De Bollenstreek, Haarlemmermeer, Rhenen, Roermond, Valkenburg, Someren, Schagen, HorecaZorg (o.a. Meyer Beheer, Oubaha Beheer), Rheden, Weert, Laarbeek, Epe, Enkhuizen, Horst aan de Maas, Roerdalen en de volledige regio Brabant.
==

Lees verder:
https://www.telegraaf.nl/nieuw....s/1279933752/opstand

Opstandige horecabedrijven gaan 17 januari open ondanks verbod | Binnenland | Telegraaf.nl

Horecabedrijven in vijftig steden en regio's in het land gaan op 17 januari weer open, zelfs als dat niet mag. De ondernemers zeggen het vertrouwen in het kabinet op. Zij zeggen niet anders te kunnen dan ongehoorzaam te zijn omdat ze op omvallen