Lieve mensen,
Ik kom op een punt dat ik zie dat er veel gedeeld wordt, over het zogenaamde virus en over het vaccin wat al in Nederland is.
Ik neem waar dat de overheid in samenwerking met mensen uit andere partijen het eens zijn dat de totale Nederlandse bevolking gevaccineerd dient te worden en dat de startdatum hiervoor op de 6e januari gepland staat.
Ik zie dat onze regering toewerkt naar de nieuwe wereldorde en het Nederlandse volk nergens bij betrokken wordt.
Ik zie dat wij dingen opzoeken, plaatsen en delen en het kabinet rustig doorgaat met het uitwerken van de plannen die eenzijdig tot stand zijn gekomen.
Ik zie dat het kabinet de grondwet wijzigt en zonder enig overleg met de Nederlandse bevolking beslissingen neemt die het Nederlandse volk maar heeft te volgen.
Ik heb het gevoel dat wij stilstaan terwijl de overheid doorgaat.
Ik denk dat we op een punt zijn gekomen dat we meer moeten gaan kijken wat ons doel is.
Ik denk dan dat ons doel is dat we onze vrijheden terug willen, het mondkapje weggooien en het vaccin niet willen laten zetten.
Ik voorzie dat als we niet massaal naar buiten gaan de vaccinaties op de 6ejanuari doorgang vindt en er bij de gevaccineerden massaal bijwerkingen optreden en wellicht mensen door de vaccinatie komen te overlijden.
Ik denk dat we onze doelen moeten gaan neerzetten en ons moeten afvragen hoe wij de plannen voor de nieuwe wereldorde gaan stoppen.
Ik denk dat wij een grotere groep mensen moeten zien te bereiken dan we nu doen. Meer dan 18.000.000 mensen bevolken ons Nederland. Kleur, ras en religie zijn welkom als we het gemeenschappelijk doel bereiken dat wij ons niet willen laten vaccineren.
Ik denk daarom dat we 1 grote groep mensen moeten vormen die op een bepaalde dag en bepaald tijdstip naar buiten moeten gaan, naar een centraal punt waar duidelijk gemaakt moet worden aan deze regering dat wij ons niet laten vaccineren en alle maatregelen die de overheid neemt om het laten vaccineren plaats te laten vinden onwettig is en daarom niet kan.
Het Nederlandse volk is geen overeenkomst aangegaan met deze regering om zijn / haar ziel aan de duivel te geven maar autonoom verder wil leven in de vrijheid die we kennen voordat de overheid de grondwet wijzigde.
Ik denk ook dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat de politie macht die we hebben voor ons uitloopt, met ons mee loopt in plaats van ons tegenhoud.
Datzelfde geldt voor ons leger. Het leger moet de burger steunen en beschermen, met ons meelopen en kunnen aangeven dat ze voor ons opkomen.
Ik heb echt het idee dat we stilstaan terwijl we verder moeten en duidelijk moeten maken aan hen die ons de nieuwe wereldorde willen opdringen dat wij niet mee willen gaan in die nieuwe wereldorde.
Ik denk dat we er rekening mee moeten houden dat vanaf de 6e januari de start van de vaccinatie er mensen bij zullen zijn die komen te overlijden door dit vaccin en of bijwerkingen krijgen die een mens niet wil hebben.
Ik denk dat het Nederlandse volk massaal aangifte moet doen tegen de overheid en mensen van politieke partijen die voor de vaccinatie zijn op het moment dat iemand na vaccinatie komt te overlijden.
Als iemand na vaccinatie komt te overlijden dan wordt iemand van mijn volk vermoord.
Veel mensen hebben nog het gevoel dat ze leven in een droom.
Leef ik in een droom of droom ik dat ik leef.
Van veel mensen hoor ik dat het niet zo’n vaart zal lopen en zij gaan simpelweg door met wat ze deden en willen zich vooral niet druk maken om wat zich nu afspeelt.
Leef ik in een droom / droom ik dat ik leef?
Ik ben wakker genoeg om te weten dat dit geen droom is, dat ik wakker ben en waarneem hoe we met z’n allen ergens naar toe gedreven worden waar we eigenlijk niet willen zijn.
Meer dan 18.000.000 mensen in Nederland. Hoeveel van dat aantal zal zich willen verzamelen op 1 punt in Nederland, gesteund door politie en het leger om te stoppen wat ons te wachten staat.
De tijd van opzoeken, posten en delen van informatie heeft zijn vruchten afgeworpen, maar nu moeten we echt verder gaan op ons pad willen we in staat zijn om ons eigen pad nog te kunnen uitzetten, voor onszelf en voor onze nakomelingen.
Hoe gaan we het dwangmatig vaccineren stoppen?
Ik denk dat dit pas gaat lukken als we massaal, maar dan ook echt massaal weigeren.
Geen vaccinatie, ik ben voor vrijheid.