[Update] Grote gebeurtenissen op korte termijn.
==
Daniëlle Stotijn deelt intel (afkomstig van een contact van de Kennedy’s) met Charlie Ward en Simon Parkes. Er komt een Amerikaanse Executive Order die investeringen in communistische Chinese bedrijven verbiedt. Dit kan het startsein zijn van militaire, financiële en cyber-aanvallen. Mainstream mediakanalen, of social media-kanalen gaan wellicht vandaag nog uit de lucht.

De belangrijkste boodschap is dat er geen reden voor paniek is. De komende gebeurtenissen zijn een belangrijk onderdeel in het proces om de Deep State neer te halen. In de tweede video zet Daniëlle uitgebreider uiteen waarom het vernietigen van het laboratorium in Wuhan van groot belang is voor de wereld.

Op 12 januari 2021 om ±20:30 uur spreekt president Trump op Fox News Right Side Broadcasting Network. Tijd kan veranderen, dus hou het Youtube-kanaal in de gaten voor de exacte tijd. Op 11 januari 2021 heeft Mike Pompeo eveneens een toespraak gehouden, zie het kanaal van de US Department of State.
==
Zie:
https://www.ellaster.nl/2021/0....1/11/grote-gebeurten

[Update] Grote gebeurtenissen op korte termijn - Ellaster
www.ellaster.nl

[Update] Grote gebeurtenissen op korte termijn - Ellaster

Daniëlle Stotijn deelt intel (afkomstig van een contact van de Kennedy’s) met Charlie Ward en Simon Parkes. Er komt een Amerikaanse Executive Order die investeringen in communistische Chinese bedrijven verbiedt. Dit kan het startsein zijn van militai