Net binnen, dus cpoy->paste:
Krijg net dit gestuurd:

[15-01 16:59] Oscar Woutsma: Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven. Hij is op een beveiligde militaire basis.

De aanval op het Capitool was voornamelijk antifa en BLM.
Dit staat niet in het nieuws of op sociale media.
Dit is waarom ze iedereen censureren. Ze hebben zojuist alles vrijgegeven!

Deel het wijd en zijd.

Daar gaan we!

Wikileaks heeft zojuist al hun bestanden online gedumpt. Alles uit de e-mails van Hillary Clinton,

McCain schuldig, schietpartij in Vegas, Steve Jobs HIV-brief, PedoPodesta, Afghanistan,

Syrië, Iran, Bilderberg, CIA-agenten gearresteerd voor verkrachting, WHO-pandemie. Veel plezier met graven!

Alsjeblieft, lees het en geef het door .....

https://file.wikileaks.org/file/

Dit zijn de e-mails van Clinton:

https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

Index bestand!

https://file.wikileaks.org/file/

Stuur zo snel mogelijk naar iedereen die je kunt!

Doorsturen!

"Het is aan het gebeuren!

Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende 13 dagen / nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen.

Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude.

Iedereen krijgt nood-SOS-waarschuwingen op zijn telefoons, tv's, radio's en internet.

Het vervangt alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren. Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen.

Reis de rest van de maand NIET naar grote steden (vooral Philadelphia). In veel van de grote corrupte steden zullen militaire operaties plaatsvinden.

Mensen zullen gaan rellen zodra deze informatie breekt, denkend dat Trump een militaire dictator is.

Hij heeft maar 13 dagen om deze hond af te zetten.

De uitvoering van de Insurrection Act begon na de inval in het Capitool en werd gekenmerkt door de uitzending van Trump aan de mensen om op te heffen en naar huis terug te keren. Deze uitzending werd uiteindelijk voor het grootste deel geblokkeerd door de media.

Niettemin voldeed zijn adres aan de vereisten om de wet in te leiden.

Mariniers en troepen van de Nationale Garde worden verplaatst als dat nodig is voor de rellen die zullen beginnen na de nationale vrijgave van de informatie. De informatie wordt voor iedereen verspreid, in loops die enkele uren duren. Het systeem is een paar dagen geleden door de FCC gecontroleerd en ALLE media gewaarschuwd dat ze de stroom van informatie onder federale regs niet kunnen blokkeren.

Trump zal vanaf nu tot en met de 20e continu als een schaakstuk worden verplaatst om vergelding tegen hem en zijn familie te voorkomen.

Trump moest ALLE andere middelen legaal uitputten voordat deze operatie kon beginnen. Hij gaf iedereen een eerlijke kans om schoon te komen en ze weigerden.

Zijn persbericht over een "soepele overgang" bevatte niet het woord "toegeven", aangezien hij daar geen plannen voor heeft. Er zal eerder een soepele machtsoverdracht zijn naar zijn nieuwe kabinet, personeel en

Vice-president, generaal Flynn.
[15-01 170] Oscar Woutsma: https://www.bitchute.com/video/OnRXn8wTB2Bd/
Op dit moment is een grootschalige militaire operatie bezig vanuit Amerika om een ondergronds militair netwerk te ontmantelen, dat zich onder andere met mensenhandel en kindermisbruik bezig hield. Een voortzetting van het Fascistische regime van WO2... Grote uitzuiveringen vinden de komende weken en maanden plaats. Meer nieuws volgt.

WO3 IS BEGONNEN!
Het is een WERELDWIJDE hybride oorlog; een mix van Biologische- en Cyber- oorlogsvoering vermomd als een pandemie. President Trump gaat komende dagen iedereen ter wereld informeren. Daarom zie je nu zoveel militaire bewegingen in Amerika en overal in de wereld. 500.000 (!!!) arrestaties zullen volgen.