Avondklok tot waneer? Tot we alle gevaccineerd zijn?


Ik hoef geen gmo vaccin sterker nog ik hoef geen enkel vacin. Genmodificatie is vrijgegeven voor het corona vaccin. De meeste mensen hebben geen idee wat dat inhoud. Maar wauw wat ze nu wel niet kunnen doen met ons dna. Ooit van the anti God project gehoord? Dat is genmodificatie en 5G gemixt tot en al controlerende cocktail van jou.


Hier onder een gekopieerde text over rna en dna en gen modificatie en onderaan zal ik een link naar the god project delen.


'''EEN HEEL VREEMD VERHAAL • Ieder mens heeft ongeveer 20.000 genen, alle genen samen noemen we het genoom. Heel simpel uitgelegd kan je het genoom van de mens de bouwtekening van de mens noemen. Hugo de Jonge, de minister van Volksgezondheid, wil begin 2021 alle Nederlanders inspuiten met een vaccin die de bouwtekening van de mens veranderd...is dat veilig 🤔
Op dit moment is het in Europa verboden om voedsel te importeren waarvan de bouwtekening is veranderd, dus het is volgens Hugo veilig om de mens in te spuiten met een vaccin dat de bouwtekening van de mens veranderd, maar het is niet veilig om voedsel te eten dat met behulp van genetische modificatie is gekweekt.
Vreemd verhaal vind je niet❓
"RNA."
Ribonucleïnezuur, vaak afgekort als RNA, is een biologisch macromolecuul dat essentieel is voor de regeling van cellulaire processen in alle bekende levensvormen.
RNA lijkt qua chemische structuur sterk op DNA, en net als DNA is RNA opgebouwd uit een lange keten van nucleotiden. RNA en DNA behoren hierdoor beide tot de nucleïnezuren.
RNA speelt een belangrijke rol in het coderen, overbrengen, reguleren, interpreteren en tot expressie brengen van genen. In de transcriptie en translatie is RNA van centraal belang. Een van de bekendste vormen van RNA, messenger-RNA, wordt in organismen geproduceerd tijdens de transcriptie: het proces waarbij DNA wordt overgeschreven naar een RNA-molecuul.
De volgorde van de nucleotiden (met de vier stikstofbasen guanine, uracil, adenine en cytosine) bevat genetische informatie voor eiwitsynthese. De genetische informatie van veel virussen is opgeslagen in een RNA-genoom.
Een RNA-molecuul is enkelstrengs. De meeste RNA-moleculen, waaronder mRNA, tRNA, rRNA en andere niet-coderende RNA's bevatten zelfcomplementaire sequenties die zorgen dat het RNA met zichzelf kan basenparen (met zichzelf waterstofbruggen kan vormen) waardoor het in lokale elementen wordt opgevouwen. Deze structuren bestaan niet uit lange dubbele helices zoals in DNA, maar uit verzamelingen van korte helices die zijn samengepakt en hierdoor erg lijken op eiwitten. Op deze manier kunnen RNA-moleculen een katalytische rol spelen in reacties. Men spreekt van een ribozym.
Naast AstraZeneca, het samenwerkingsverband van Sanofi Pasteur en GSK, en Janssen Pharmaceutical NV is het Duitse CureVac nu bezig om een vaccin te ontwikkelen.
Het is een volledig nieuw type vaccin dat werkt op basis van zogenaamd messenger-RNA (mRNA).
Daarbij wordt een specifiek molecuul als ‘boodschapper’ in de cellen van het menselijk lichaam verspreid. De informatie die dit molecuul geeft, gebruikt het lichaam vervolgens om zelf de werkzame stoffen aan te maken om het virus te bestrijden. De Rijksoverheid doet het lijken alsof RNA geen negatieve consequenties heeft maar niets is minder waar..
Ieder van ons heeft ongeveer 1,6 miljard kilometer DNA. Dit bevat de blauwdruk van het leven, hoe het creeert, functioneert, hoe het lichaam groeit, enzovoort. DNA is te vergelijken met een computercode of binaire code, dat betekent een kleine verandering in de code heeft een enorm effect.
Je kunt bijvoorbeeld een gen of genoom invoegen of je kunt een synthetische of een genoom van een ander organisme nemen. Als je dit doet herschrijf je de genetische code.' ''

(auteur van deze tekst is me onbekend sorry)


En hier onder nog wat zelf geschreven matriaal over vaccins midden 2020.
In gewone mensentaal.

DNA vaccins knoeien met het DNA van de mens. Dat is wat recombinante RNA-technologie doet..
Maar ministerie heeft wel genmodificatie vrijgegeven voor dit vaccin! En who weer nu al te melden dat zelfs met vaccin onze manier van leven niet meer hetzelfde mag worden. Pikt u het nog?
weet je wat de dna fragmenten doen die ze gebruiken in jou lichaam? De meeste cellen zijn van foetussen al dan niet dierlijk. Deze foetus cellen worden gebruikt omdat die het beste regenereren. Hierdoor kan het vaccin zich binden aan ons dna. Nevenwerkingen zijn wel dat we dit dna dus mixen met ons dna. Karaktereigenschappen van dit dna zullen zo ook de onze worden. Naar m.i is dit ook de oorzaak dat wij nu en met name de oudere zo ernstig ziek worden. De toevoegingen in de griepprik bevatten dierlijke foetale fragmenten doordat hier op gekweekt werd.


Maar er zijn nog veel meer foetale fragmenten in gebruik in de vaccin industrie. MRC-59 is een mannelijke cellijn die geaborteerd is met 14 weken. De moeder was zwaar psychisch patiënt. Nu zijn er bepaalde onderzoeken waar in erfelijkheid van bepaalde psychische aandoening is bewezen. Op zijn minst treed er een verhoogde kans op. Autisme hoewel niet vaak een psychische aandoening genoemd is dat wel. Zins MRC-59 aan vaccins is toegevoegd is autisme flink toegenomen. Uiteraard kan dit meerdere oorzaken hebben. Feit is wel dat foetale dna fragmenten zich binden aan de onze en regenereren. De dna fragmenten van MRC-59 (1966) en WI-38 ( vrouwelijke geaborteerde foetus. Reden abortus therapeutisch/onbekend 1962) verdubbelen binnen 24 uur. Echter is het al zo vaak geregenereerd dat de defecten toenemen en er steeds vaker ondeugdelijk geregenereerde fragmenten zijn. Dit word zo goed mogelijk gemonitord. Maar wat doet het in ons lichaam bij het regenereren? Dan kan het niet meer gecontroleerd worden.


WI-38 word trouwens nr 38 genoemd omdat het Wistar Institute pas na 38 pogingen celmateriaal te oogsten succes boekte. Dit materiaal moet levend geoogst worden en meestal overleven foetussen een abortus niet hoe voorzichtig de artsen ook handelen. Nr 59 is idd poging 59.


Vero in vaccins is van appen. Vero is nog specifieker oorspronkelijk nier epitheelweefsel van de Afrikaanse groene aap.
Als dat beter klinkt als de menselijke cellen... vero is het enigste dna fragment waardoor een heel vaccin is gecanceld. Heb hieronder even een stukje gekopieerd voor het gemak. *Een eerder gebruikt poliovaccin is jarenlang besmet geweest met apenvirussen waarvan uiteindelijk, 30 jaar later, erkend werd dat ze tumoren hebben veroorzaakt en duidelijk betrokken waren bij tumoren in mensen. Over het Simian virus 40 (SV4 is veel in de medische literatuur te vinden.*


Zo kan ik nog wel even doorgaan. Mocht je het interessant vinden en meer informatie willen mag je me gerust een pb sturen. Bronnen voor de feitelijkheden die ik heb benoemd zijn er ik overvloed. Bijvoorbeeld rivm zelf. Ik heb het puur feitelijk gehouden en alleen wat door farmaceutisch organisaties en who word erkend genoemd. Rivm zegt dat er gekweekt word op dna van menselijke foetussen en dat er geen dna in je lichaam komt. Dat is incorrect. Of tja het is zo dat er geen intact dna in je lichaam komt. Daarom mogen ze dat idd schrijven. Er komen echter wel dna fragmenten in je lichaam. En foetale cellen regenereren ook als alleen fragmenten van deze cellen.


Crazy world


ps als je nu je hersens heb gebruikt weet je ook dat we door dierlijk dna aan ons eigen dna te binden de poort naar ons lichaam open hebben gezet voor binding van dierlijke virussen met ons dna.


https://www.youtube.com/watch?v=UwFqtvzP_tU