AVONDKLOK IS NIET RECHTSGELDIG!!!
==
Een interview met Jan Brouwer, hoogleraar Recht en Samenleving: de stand van het recht in de coronacrisis.Jan Brouwer is een van de bewakers van onze grondwet!

Jan Brouwer zegt wil men een avondklok instellen, waar de media heel hard om roepen, en ook al wil het gehele kabinet het dan nog kan dit alleen als we de noodtoestand uitroepen en de Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag in werking stellen. En dat is tot nu toe niet gebeurt Rutte kijkt ook wel uit omdat te doen hij kan later voor een trubinaal gesleept worden en bij een zelf georganiseerde tot levenslang veroordeeld worden

Het kabinet wacht nog met het nemen van drastischere maatregelen, maar een harde lockdown is zeker niet uitgesloten. Er is deze maanden veel te doen geweest om de coronamaatregelen, en met name om de Corona-noodwet. Is deze wet in strijd met onze Grondwet? Om onder andere hierin meer inzicht te verkrijgen interviewden wij professor Jan Brouwer, hoogleraar Recht en Samenleving aan de Rijksuniversiteit Groningen. Regelmatig zien we hem in de media in coronatijd. Dat maakt het interessant om meer over het perspectief van deze professor te weten te komen.
==
Lees verder:
https://soldaatvandewaarheid.a....ctieforum.com/t424-z