Dat krijg je als je iemand helpt die je al decenia lang demoniseerd. Hadden ze echt anders verwacht van die onbetrouwbare tjakede die hun ziel en moraal verkocht hebben voor die maandelijkse judaspenningen? Ze hadden beter mee kunnen strijden met de jeugd.

Ik weet dat vele moeite er mee hebben als ik het zeg maar dit is oorlog en die win je door meedogenlozer te zijn als je vijand niet met hartjes, stoepkrijt, rechtzaken en knuffels. Hoe wil je een groep die er geen moeite mee heeft om te frauderen,moorden, de zwakkere te onderdrukken, misbruiken en gebruiken overwinnen of overtuigen met liefde of moralisme. Die hebben ze niet anders was deze strijd er nu niet. Ik vecht voor mijn vrijheid en ik vecht om te winnen. En iedereen die roept dat mensen dan helemaal niet meer durven te demonsteren .... dat durven ze nu ook niet! Het beetje opstandigheid dat ze in real life hadden is er bij de eerste bloedende demonstrant al uitgeslagen door de judassen van justitie. Maar politie, ME, burgemeestertjes en wethoudertjes vergeten dat ze maar net ietsje meer te zeggen hebben als jan modaal en ook hun dwangbuis word nu gemaakt.


Ik plant elk jaar zaadjes normaal omdat ik het leuk vind. Maar nu het world ecenomic forum het steeds heeft over comming food shortiges en heel onze voedselindustrie net als 99% van de andere industrieën op zijn gat ligt. Boeren masaal het bijltje er bij neer gooide en 90% van ons voedsel komt uit andere landen. Als wij nu niet opstaan en deze lente en zomer wereldwijd onze voedselindustrie weer op volle kracht laten draaien ... tja dan hebben ze ons exact waar ze willen. Bankroet en hongerig. Bankroet en hongerig zien we vaak bij zwervers. Net als geestelijke issues die ze nu bewust kweken. Wat krijg je dan mensen die voor een beetje geld, eten, drank, drugs tot alles bereid zijn. Zelfs zichzelf en verlagen en verlogenen.

image