Meer andere geluiden!
==
Persoonlijke boodschap van Linda Hollink, eigenaar, oprichter en directeur:

Het spijt me verschrikkelijk dat we dit moment bereikt hebben! Toch voelt het als de enige weg en de goede weg. Als eindverantwoordelijke voor het welzijn van uw en ‘onze’ kinderen binnen ‘mijn’ organisatie kan en wil ik niet toestaan dat gezonde kinderen te pas en te onpas in en uit verplichte quarantaine worden gezet.
Ook kan ik vanuit mijn rol, functie en positie als eindverantwoordelijke niet toestaan dat de regie uit handen wordt genomen.

Beiden is voor mij onverenigbaar met mijn wezen, mijn hart, mijn denken en mijn handelen.

Ik wil niet vechten en ik wil de kinderen en de organisatie niet inzetten als ‘strijdmiddel’. Het enige wat ik wil is blijven staan waar ik voor sta. Dat is o.a.

Een waardevolle bijdrage leveren aan de natuurlijke, harmonieuze ontwikkeling van uw kind(eren).
Een veilige en liefdevolle plek creëren waarin de kinderen zich vanuit vrijheid en vertrouwen mogen ont-wikkelen en groeien.
Een werkplek creëren waarin de mensen centraal staan en met hart en ziel mogen en kunnen werken.

Ik hoop dat ons ‘NEE’ aandacht vraagt voor de schadelijke neveneffecten van alle maatregelen voor de kinderen en de mensen op korte en lange termijn. En ik hoop dat het bijdraagt aan het openen en voeren van de (professionele) dialoog hierover binnen het pedagogisch werkveld, maar ook onder ouders.

Er is niets te verliezen, het pad van nog steeds strengere en inhumane maatregelen blijven volgen brengt ons bij een organisatie en werkwijze die wij niet gewild hebben voor onze kinderen, ouders en onszelf.

Ik wil u bedanken voor alle steun tot zover. Ik wil u veel wijsheid en kracht wensen om uw eigen pad te vervolgen en uw eigen keuzes te kunnen maken met alles wat er nu is.
En ik wil u laten weten dat ik leef op een diepgeworteld vertrouwen dat licht, liefde en waarheid alles overwint! En dat ieder loslaten een nieuw begin inluidt. Ik hoop dat u dat mee kunt voelen en de moed vindt om los te laten wat niet meer dient op uw eigen pad.

Linda Hollink

Zie:
https://us9.campaign-archive.c....om/?e=__test_email__