MINISTER FERD GRAPPERHAUS - WE KIJKEN JOUW ANGST RECHT IN DE OGEN EN JA DAT VOELT GOED

Beste Ferd,

De laatste keer dat wij elkaar spraken was eind december 2019 op het CDA congres in Maarssen. Mijn vraag was toen of je niet meer aandacht zou moeten besteden aan de echte criminelen: https://tinyurl.com/y267wsfa.

Deze vraag is vandaag voor mij relevanter dan ooit. Zeker nu de politie vorige week was uitgerukt om bij Yvette Rooding op de stoep te staan op verdenking van het organiseren van "liefdevolle vrijheidsdemonstraties": https://tinyurl.com/y5kol28k.

Het is de waanzin ten top. Als politieapparaat wel volop tijd vrij maken voor mensen die spreken over "liefdevolle vrijheidsdemonstraties" terwijl jullie aangeven geen capaciteit te hebben voor het aanpakken van kinderporno https://tinyurl.com/y3kg9xso.

Het is zoals veel vaker de wereld op de kop.
Het is bijna niet uit te leggen, zou je zeggen.

Maar ondertussen weet ik wel beter.
Ik weet heel goed waar al deze huisbezoeken vandaan komen.

Want de achterliggende reden van het politiebezoek bij Yvette Rooding, bij Indira van Tongerlo https://tinyurl.com/yyg8b2jb, bij Flavio Pasquino https://tinyurl.com/y4hnlf7d, bij Dennis Cabooter, bij Miranda van Driel maar ook bij mij: https://tinyurl.com/y6busdcx heeft maar één dieperliggende oorzaak.

En dat is angst. Angst in Den Haag dat alle liefdevolle, bezielde en zachtmoedige mensen echt verhaal komen halen.

Angst dat wij massaal onze grens trekken. Angst dat iedereen het spel gaat doorzien. Angst dat mensen kiezen voor een belastingstaking net zolang tot dit beleid stopt.

Ondertussen weet ik als geen ander hoe bang politici kunnen zijn als je als mens bezig bent om een overheidsleugen te ontmaskeren. Zo had in november 2019 Klaas Dijkhoff een heel beveiligingsapparaat ingehuurd omdat ik zou langskomen bij het VVD congres https://tinyurl.com/ychlfqfj.

Bang dat ik hem via het gesproken woord zou confronteren met het verzwijgen van de vaccinatiewaarheid. Het is dat het zo treurig was maar de hoeveelheid beveiligers, die er die dag waren om mij in de gaten te houden was lachwekkend: https://tinyurl.com/y66wed7m.

Maar dat jullie nu zelfs bij Yvette Rooding op de stoep staan is een nieuw dieptepunt. Natuurlijk is het voor jullie beangstigend als een bevlogen vrouw zoals Yvette, die niets anders wil zien dan gelukkige mensen, ons uitlegt hoe de huidige beleidsmakers gebruik maken van communicatietechnieken om mensen in een angsthypnose te houden: https://tinyurl.com/yxbhgzu8.

Maar na het onthutsende verhaal in de Volkskrant over hoe de Duitse overheid (en daarmee de Nederlandse overheid) bewust gebruik maakt van psychologische oorlogsvoering blijkt het nog kwalijker te zijn dan velen van ons hadden gedacht: https://tinyurl.com/yxuwyonm.

Toch brengt dit alles iets heel moois aan het licht. We wonen in een geweldig land met honderdduizenden bewuste mensen die de angst al voorbij zijn.

Allemaal mensen die zich niet meer laten manipuleren, controleren en domineren door jullie bewust uitgerolde psychologische oorlogsvoering. Mensen die zich niet meer via doorzichtige NLP technieken angst laten aanpraten.

Deze groep is zo groot dat het niet langer de vraag of is deze uitgerolde waanzin gaat stoppen. Het is alleen de vraag wanneer het gaat stoppen.

En als het stopt dan kan de politie zich binnenkort weer richten op de echte criminelen en zoals jij als geen ander weet zitten die dichterbij dan je denkt: https://tinyurl.com/y6f6tmnb

Gezonde groet,
Frank Ruesink