4 jr - Youtube

Mensen komen er de laatste tijd pas achter wat het betekent als je je land hebt overgedragen aan een vreemde identiteit.
Mensen zijn in shock over wat er gebeurt en hebben decennia lang weggekeken van het kwade, zei werden toch niet geraakt!
Men schrikt tegenwoordig van de vele zelfdodingen als je daar al iets van hoort!
Voor de miljoenen arbeiders die vernietigd zijn sinds 2003 (open grenzen) is het eindelijk zover. Eindelijk durft het kwaad hele volken aan te vallen inplaats van sector voor sector. Eindelijk worden de mensen geraakt waar wij al jaren tegen spreken over het gevaar maar bleven weg kijken, dit Volk krijgt waar ...

Maar nu in deze dystopische dagen die pas beginnen willen zei het nog niet geloven. Vele noemen zich wakker maar zijn verblind door het licht waar zei in kijken en het duister missen wat hun nog meer bedreigt.

In mijn sector zitten wij sinds 2005 met vele zelfdodingen en beleef het leven of ik al 15 jaar in oorlog leef zonder kogels. Mijn meningen zijn dan ook harder aangezet en hierdoor vele mensen incl familie verloren. Het zei zo.. Ik hoop maar dat onze bevolking het kwaad echt gaat voelen en zich daarnaar gaat gedragen.

1000 demonstranten, doe mij 1 Patriot.