BREAKING! Internationaal Strafhof aanvaard klacht overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering.
==

Schending code van Neurenberg door regering Israël en andere partijen

Op 5 maart werd bekend dat de “People of Truth” -organisatie een klacht indiende bij het Haags Tribunaal tegen de Israëlische regering, die via Pfizer illegale experimenten uitvoert op Israëlische burgers. (bron)

De organisatie omvat advocaten, artsen, publieke activisten en het grote publiek die ervoor hebben gekozen om hun democratisch recht uit te oefenen om geen experimentele medische behandeling te krijgen (Corona-vaccin) en die voelen dat ze onder grote en ernstige illegale druk staan ​​door (een deel) van de Israëlische regering. parlementariërs en ministers, hoge openbare vertegenwoordigers, burgemeesters, en anderen. (bron)

Vorig weekend werd ook door advocaten Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski een klacht ingediend bij het Tribunaal in Den Haag over schendingen van de code van Neurenberg door de Israëlische regering en andere partijen.(bron) (bron)
=
Zie:
https://commonsensetv.nl/break....ing-internationaal-s

Stickers
commonsensetv.nl

Stickers

CommonSenseTV - Nieuws en opinie. Onafhankelijk en oprecht. Samen op weg naar een samenleving gebaseerd op logica en gezond verstand.