BREAKING Bron: Andrew Greene van ABC News (Australian Broadcasting Corporation).

https://www.terugnaarbeter.nl/vac-onzin/

De Australische regering 'loopt stilletjes weg' van de massale vaccinatiecampagne

Het originele verhaal van de Daily Mail Online dat niet meer op de site te vinden is, had als titel: "Marinezeilers opgenomen in het ziekenhuis nadat ze Covid-vaccinaties hadden gekregen." Dit rapport gaf aan dat:

“Een aantal marinezeilers is in het ziekenhuis opgenomen nadat ze Covid-19-vaccinaties hadden gekregen op de HMAS Sydney. Verdedigingsbronnen bevestigden dat sommige bemanningsleden van HMAS Sydney waren toegelaten tot St. Vincent's ... "

Zelfs in het archief "Way Back Machine" is dit verhaal niet te vinden. Principia Scientific International merkt op dat toen we probeerden toegang te krijgen tot het verhaal in de Way Back Machine, de hyperlink "ons naar een niet-gerelateerd artikel bracht".

Nu proberen de bedrijfsmedia de situatie aan boord van de HMAS Sydney wit te wassen. Er zijn nog maar heel weinig feiten over de vaccinatiecampagne aan boord van het schip, en sommige nepnieuwswinkels beweren zelfs dat militairen met spoed naar het ziekenhuis werden gebracht "uit voorzorg" in plaats van om kritische reacties te behandelen.

"#breaking Defense heeft bevestigd dat 'sommige leden' van HMAS Sydney 'milde bijwerkingen' ondervonden na het ontvangen van een COVID-19-vaccin, maar de ziekte is nu 'opgelost' en het schip is vanmorgen naar de VS vertrokken voor geplande oefeningen, '' tweette Andrew Greene van ABC News (Australian Broadcasting Corporation).

Ondertussen loopt de Australische regering stilletjes "weg" van plannen om de inwoners van het land massaal te vaccineren . Blijkbaar weten ze iets dat ze de mensen niet vertellen, vooral dat het massaal prikken van mensen vrijwel zeker zou leiden tot massaal letsel en de dood.

'Dus wanneer blijft toeval niet langer louter toeval? Minister van Volksgezondheid Hunt in 'kritieke toestand' na zijn COVID-prik; de Australische regering trekt zich terug voor massale vaccinatie en nu is de bemanning van HMAS Sydney in het ziekenhuis opgenomen vanwege 'milde reacties' van hun coronavirusprikken, ”vraagt ​​John O'Sullivan van Principia Scientific International .

"Dus het oude gezegde 'geen rook zonder vuur' komt in me op bij het lezen van de gezuiverde versie van het oorlogsschip van de legacy media ... 'geassocieerd met vaccinatie voordat al het bewijs aanwezig is. "

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Principia-Scientific.com

Vac-Onzin – HTTP://BRANDHAARD.COM