Israël voor Internationaal Strafhof gesleept: ‘Coronavaccin in strijd met Code van Neurenberg’.
==

In Israël heb je een coronapaspoort nodig om normaal te kunnen deelnemen aan de samenleving. Zo’n paspoort krijg je alleen als je bent gevaccineerd tegen corona. Een groep Israëliërs heeft de regering-Netanyahu nu voor het Internationaal Strafhof gesleept. Zij zeggen dat Israël de Code van Neurenberg schendt door burgers te onderwerpen aan een medisch experiment.

De groep Israëlische artsen, advocaten en bezorgde burgers claimt dat premier Netanyahu en het ministerie van Volksgezondheid aan het begin van de vaccinatiecampagne niet hebben gezegd dat mensen deel zouden nemen aan een medisch experiment en dat ze volgens de Code van Neurenberg eerst goedkeuring hadden moeten verlenen, zo valt op te maken uit de aanklacht.

Advocatenkantoor A. Suchovolsky & Co. uit Tel Aviv stelt dat de deal die premier Netanyahu sloot met farmareus Pfizer duidelijk maakt dat het Israëlische vaccinatieprogramma een medisch experiment is. Het Internationaal Strafhof buigt zich momenteel over de aanklacht.
==
Lees verder:
https://www.ninefornews.nl/isr....ael-voor-internation

Israël voor Internationaal Strafhof gesleept: 'Coronavaccin in strijd met Code van Neurenberg'
www.ninefornews.nl

Israël voor Internationaal Strafhof gesleept: 'Coronavaccin in strijd met Code van Neurenberg'

Een groep Joden heeft de regering-Netanyahu voor het Internationaal Strafhof gesleept. Zij zeggen dat Israël de Code van Neurenberg schendt.