De maskers beginnen af te vallen!

"Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van Glaxosmithkline, dat (per ongeluk) eigenaar is van Pfizer!" (degene die het vaccin maakt tegen het virus dat (per ongeluk) gestart is in het Wuhan Biological Lab en dat (per ongeluk) gefinancierd is door Dr. Fauci, die (per ongeluk) het vaccin promoot!

"GlaxoSmithKline wordt (per ongeluk) beheerd door de financiële divisie van BlackRock, die (per ongeluk) de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation), die (per ongeluk) het Franse AXA beheert!

"Soros" is (toevallig) eigenaar van het Duitse bedrijf Winterthur, dat (toevallig) een Chinees laboratorium in Wuhan bouwde en werd gekocht door het Duitse Allianz, dat (toevallig) Vanguard als aandeelhouder heeft, dat (toevallig) aandeelhouder is van BlackRock," dat (toevallig) centrale banken controleert en ongeveer een derde van het wereldwijde beleggingskapitaal beheert.

"BlackRock" is ook (toevallig) een grootaandeelhouder van MICROSOFT, eigendom van Bill Gates, die (toevallig) aandeelhouder is van Pfizer (dat - weet u nog? een wondervaccin verkoopt) en (toevallig) nu de eerste sponsor is van de 'WHO!

Nu begrijpt u hoe een dode vleermuis, verkocht op een natte markt in China, de GEHELE PLANET heeft besmet!