De Waan van de DAG! – Peiling Hart van Nederland: ruim 60 procent wil aftreden Rutte
https://brandhaard.com/2021/04..../01/de-waan-van-de-d
Rutte heeft Amnesie of is Psychopaat - Ollongen liegt alles bij elkaar - Jorritsma is meerdere keren het geheugen kwijt en is in dit een-drietje de handige leugenaar!
Zal ik het kort even opsommen?
In 2010 zette het CDA Pieter Omtzigt op een onverkiesbare plaats op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.
In 2012 zette het CDA Omtzigt aanvankelijk helemaal niet op de kandidatenlijst en toen daartegen een actie werd gestart alsnog, op een onverkiesbare plek.
In 2013 dwong het CDA Omtzigt in opdracht van de baas van het partijkartel te stoppen met het Demmink-dossier, waarvan de afloop er ongetwijfeld heel anders had uitgezien als het niet op stel en sprong was overgedragen aan het afgescheiden PVV-Kamerlid Louis Bontes.
In 2017 dwong het CDA Omtzigt, na een smerig een-tweetje tussen het partijkartel en NRC Handelsblad, te stoppen met het MH17-dossier, waarin Omtzigt de baas van het partijkartel het bloed ook al vakkundig onder de nagels vandaan haalde.
In de vergaderingen van het kabinet Rutte 3 spraken CDA-minister Hugo de Jonge en u openlijk mee over het kaltstellen van Omtzigt (en SP-Kamerlid Renske Leijten) in de Toeslagenaffaire.

Corona, Covid-19, Vaccines, Vaccin, Vaccins, Complottheorien,  wappies, politie, ME
brandhaard.com

Corona, Covid-19, Vaccines, Vaccin, Vaccins, Complottheorien, wappies, politie, ME

De Waan van de DAG! ANP - Rutte heeft Amnesie of is Psychopaat  - Ollongen liegt alles bij elkaar - Jorritsma is meerdere keren het geheugen kwijt en is in dit een-drietje de handige leugenaar! Zal ik het kort even opsommen?   In 2010 zette het CDA P