POST VAN ELISE NIJMEGEN

In Argentinië hebben ze het wel door, de leugen is ontmaskerd!

De dappere Argentijnse journaliste Veronica Ressia heeft miljoenen mensen op de hoogte gebracht van de waarheid. Namelijk dat de Peruaanse rechtbank de criminele elite, Bill Gates, George Soros en het Rockefellers-syndicaat en mijns inziens behoren vele Nederlandse politici daartoe, heeft beschuldigd het epidemieplan, de Covid-19-hoax te hebben gecreëerd.

Daar ben ik het helemaal mee eens aangezien ik denk dat deze Covid-hoax en ook de zogenaamde nooit bewezen “klimaatnoodtoestand” gecreëerd zijn om het globalistische communisme, Agenda 2030 van de Verenigde Naties, in te voeren. En de Nederlandse overheid, die Agenda 21 heeft ondertekend, werkt daar welwillend aan mee.

https://[a]www.de-nieuwe-media.nl%2Fl%2Fop-tv-in-argentinie%2F%3Ffbclid%3DIwAR2ZLpCxUxYZxOPBTlLdPRrxkKFddCC9daqbw9FBFZsT-abGx8PCZlAF_sc[/a]

U heeft het vast meegekregen van het schip dat over dwars lag in het Suez-kanaal, het schip van de Clintons… Er komen verschillende berichten van verschillende bronnen naar voren die net zoals in onderstaand bericht zeggen dat er zich op dat schip kinderen bevonden die verhandeld zouden gaan worden. En het schip was op weg naar Rotterdam. Meer dan duizend kinderen en dode lichamen zijn er in de containers gevonden.

https://themarshallreport.word....press.com/2021/04/03

Volgens onderstaand bericht is er al een datum geprikt voor Hillary Clinton, 8 april, om in de rechtbank te verschijnen en verblijft ze nu in de Guantánamo Bay gevangenis.

https://www.newsvendor.net/bre....aking-clinton-milita

Mijns inziens worden we al heel lang voorgelogen door de Nederlandse overheid over vele dingen, wordt er met onze gezondheid gespeeld en worden we gebruikt als proefkonijnen.

Vele wetenschappers in de wereld waaronder Duitse top wetenschappers hebben geconstateerd dat het dragen van muilkorven slecht is voor uw gezondheid omdat u alle afvalstoffen weer inademt.

https://telegra.ph/Chemical-Co....cktail-Found-in-Face

Wist u dat vanaf 13 mei 1940 de Grondwet ongeldig is? Luister naar de video van Ad van Rooij en Rob Brockhus.

https://www.volk-word-wakker.n....l/de-nederlandse-gro

Wist u van het geldrolvorming effect in het bloed door velden van elektromagnetische straling?

Iets dat veel lijkt op de bijwerkingen van de zogenaamde “veilige” vaccinaties die eigenlijk nog in een testfase zitten en alleen gegeven mogen worden doordat we in een “noodsituatie”/”pandemie” zitten volgens de politici die geen enkel greintje gezond verstand meer bezitten en mijns inziens extreem radicaal communistisch gedachtengoed uitdragen dat onze vrijheden dusdanig beperkt zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Het mag duidelijk zijn dat de griep een andere naam heeft gekregen.

https://stralingsbewustoldambt.....nl/vorming-van-geld

De Peruaanse rechtbank heeft het goed gezien, we worden door multinationals en dictatoriale mondiale instituten met ongekozen “leiders” de afgrond in gegooid.

Het plan is dat iedereen afhankelijk wordt van de wereldoverheid, geen soevereine landen, geen vrijheden, geen privacy, geen rechten of verantwoording meer over uw eigen kinderen, geen zelfredzaamheid, ook naar aanleiding van de vele verklaringen van Bill Gates, zijn ze mijns inziens bezig met een genocide. Waarom een vaccinatie als er voor een normaal gezond mens met een redelijk tot goed immuunsysteem een overlevingskans is, net zoals bij de griep, van 99.98%?

Stop met het meedoen aan een mondiaal medisch experiment, gooi uw mondkapjes, die vol zitten met de meest bizarre chemicaliën in de vuilnisbak en ga weer leven. De aangeprate angst door de criminelen in Den Haag en die van de corrupte staatsomroep is onterecht. Denk na, als er echt een pandemie was dan waren alle moedige vrijheidsstrijders die elk weekend weer de straat opgaan voor uw en mijn vrijheid allang dood neergevallen. Het is tijd voor actie en verbinding.

Het is tijd voor de waarheid over satanisme, pedofilie, kinderhandel, jeugdzorg, MK-Ultra programma’s en de jarenlange politieke Rutte-corruptie. Tijd voor een nieuw politiek systeem waarbij de Nederlanders en onze vrijheden, privacy, tradities en identiteit op de eerste plaats staan. Gelukkig beginnen de Neurenberg rechtszaken weer en zullen de schuldigen terecht staan.

Voor alle moedige mensen die vandaag weer in vele plekken in Nederland de straat opgaan, diep respect voor u allen want u kan tegenwoordig, in opdracht van de “overheid” die ontzettend bezorgd is over onze gezondheid, zomaar een wapenstok op uw hoofd krijgen, of overreden worden door een politiepaard, of gebeten worden door een politiehond, of weggespoten worden door het waterkanon van de politie, u loopt zelfs de kans om te grazen te worden genomen door de Romeo’s, politiemensen in burger, die uit een busje springen, chaos creëren en beginnen in te slaan op mensen,. Het is niet zo dat uw veiligheid gewaarborgd is door de politietroepen (Eurogendfor) als u uw demonstratierechten uitoefent.

OP TV IN ARGENTINIE :: Waarheidskrant
Op TV in Argentinië: "Criminele elite heeft deze plandemie gecreëerd"
www.de-nieuwe-media.nl

OP TV IN ARGENTINIE :: Waarheidskrant
www.de-nieuwe-media.nl

OP TV IN ARGENTINIE :: Waarheidskrant

Op TV in Argentinië: "Criminele elite heeft deze plandemie gecreëerd"