FACEBOOK EINDELIJK!!!!

Eindelijk is FB goed bezg. Ze gaan 18 miljoen coronaberichten verwijderen. Fakenews of niet, opzouten met die rommel. Trek je eigen plan. Laat jezelf niet beinvloeden door dit soort berichten. Het vorige jaar heb ik alles gelezen wat er maar te lezen was, vaak vele programma's gezien op diverse zenders.

Ondanks dat ik in een verzorgingshuis zit, de corona binnen was geslopen en ik diverse verwoestingen van nabij heb mogen zien van deze "griep" mag ik toch zelf doen wat IK wil met mijn lichaam.

Ben 2x gevaccineerd met Pfizer, wilde geen ander merk. Werd aan voldaan. Niemand hier in huis is nog ziek geworden na de vaccinaties, geen spierpijnen, zwak ziek en/of misselijk geweest.

Als je alles moet geloven.,,,,stap dan maar gelijk uit, want zo wil niemand leven toch??

O ja, mijn vrouw laat zich wel voor mij en de bewoners hier regelmatig testen. Maar geen vaccinatie. We mogen weer knuffelen op mijn kamer,in het restaurant lopen ze allemaal nig net een mondkapje. Mijn vrouw ook hoor. Maar ze is 68 en wil eerst eens weten wat de consequenties zijn op langere termijn. Daar heeft niemand nog een antwoord op. Als ik zeg " kijk ik leef nog na 2 prikken" is zij aangenaam lief.

" Jij gaat nog jaarreeen mee ouwe" ik hoop dan nog eerst even 68 te worden volgende maand.

Maar ik ben nkijndat er eindelijk iets aan een platdfirm gedaan word, waar gif en tegengif steeds agressiever worden beschreven, ondersteund met vage krantenartikelen.

image