Ik heb me net op Vriendenplek.nl aangemeld en onderstaand bericht op Facebook gezet. Ik ben benieuwd hoeveel vrienden volgen.

Waarom ben ik hier nog?
Nee deze post gaat niet waarom ik niet uit het leven stap. Mijn vraag is waarom ik nog op dit medium ben. Als ik dingen post die in gaan tegen het standaard verhaal dan word mijn post minder aan anderen getoond. Ik kan er zelfs van verwijderd worden. Waarom help ik dan nog mee om zo'n medium in de lucht te houden? Dat doe ik omdat ik er interessante artikelen op vind. Ik er lees wat mijn vrienden gevonden hebben. En toch gaat het me steeds meer tegen staan hoe anderen bepalen wat ik wel en niet vrijuit mag zeggen.
Daarom heb ik me net aangemeld bij vrienden(ditweglaten)plek.nl. Ze hebben nog maar 1.600 leden. Maar het is Nederlands, gratis en gericht op het laten bestaan van ieders mening. Ik ben een beetje aan het verdwalen in al die andere alternatieven. Maar deze wil ik een kans geven. Als we dat allemaal doen hebben we zo een vriendelijk alternatief, waar we elkaar vrij kunnen blijven ontmoeten. Kom je ook mee? Je vind me onder mijn eigen naam.
Deel dit bericht gerust om meer vrienden erheen te krijgen.

image