Er zijn altijd dingen die echt moeten gebeuren en die erop wachten totdat iemand die doet. Omdat niemand die (nog) doet.
Die dingen zie ik. En dan ga ik
dir doen. Dan zien anderen dat iets nieuws kan, dat het inderdaad goed is dat het gedaan wordt, en dan gaan anderen dit ding ook doen.
Dat maakt mij blij. Dan ontstaat de ruimte voor mij om weer iets anders nieuws te gaan doen .
Voorbeeld?
Ooit leefde ik in Nederland met mijn vrouw en jonge kinderen dak en thuisloos op straat, en blijkt er geen echt begrip noch hulp te zijn in deze 'welzijns samenleving '. Hoe is t om je kleine kind naar school te sturen zonder dat er boterhammen zijn voor in dat lunchteommeltje? Dat moet je ervaren om dat te snappen, en om een nieuwe oplossing te zien: de voedselbank!
Met een oude zeventig jarige magirus deutz vrachtauto redden we maar de tuinders in Nootdorp en laden wij hun overschotten in, die wij weer uitdeelden aan behoeftige mensen op straat en bij bewoners in Den Haag . De rest is geschiedenis: honderden voedselbanken voorkomen veel ellende voor ouders en kinderen sindsdien.

En vandaag de dag , juni 2021?
In Nederland zet ik assemblies op , die samen werken met de wereld trustee Kimberly Ann Goguen. Om op elk levensgebied de falende en kwalijke politiek te kunnen passeren met het opbouwen van een mooie toekomst op aarde voor iedereen. De Holyland de jure assembly.
Straks zal (uiteindelijk) iedereen zien hoe iets goeds zich heeft ontwikkeld op aarde. Nu is t nog nieuw en onbegrepen, onbedacht .
Doch ook jij kunt hierin voorop lopen door mee te doen hoor. Of de kat uit de boom kijken

Groeten nu vanaf het IJsselmeer, peter van holyland