Sjamanendrum Koe 47 cm op een rond frame van rozenhout met Tree Spirit en Kangoeroe
(Handvat is voor linkshandigen)
www.Sukawaka.nl/apps/webstore

Koe: Aarde, moeder, verzorging, rijkdom van Moeder Aarde en de vruchtbaarheidscycli van Grootmoeder Maan.
Het Rund/Koe is het oersymbool van de Grote Moeder. Tegelijk hemels en aards symbool: hemels, omdat haar horens een halve maan vormen: symbool van vruchtbaarheid; bovendien wijzen de oude Sumeriërs erop hoe de kleur van de koeienmelk lijkt op die van het maanlicht! Aards, omdat zij door haar voedende kracht lijkt op moeder aarde. Door haar kalme aanwezigheid ook symbool van rust en vrede.
Zoals bekend is de koe in de wereld van het Hindoeïsme een heilig dier. Er mag haar niets in de weg gelegd worden. Ze is symbool van vruchtbaarheid en vervulling van alle vormen van honger, dus ook van alle wensen en verlangens.

Koeleder aan de hoogwaardige drumstok (hout van de koffieplant)

Kangoeroe: Met grote sprongen voorwaarts, balans, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en vechtlust.

Rozenhouten frame
De verzachtende werking van Rozenhout maakt mensen meer ontvankelijk voor het genieten van alle mooie dingen om hen heen. Het heeft een harmoniserende en ontspannende werking op de geest. Rozenhout is overigens niet afkomstig van een rozenstruik, maar van een (rode) palissandersoort.
Rozenhout olie
kalmeert de zenuwen en heeft een verzachtende, kalmerende en ontspannende werking op melancholische, depressieve mensen

Deze drum heb ik op ambachtelijke en traditionele wijze gebouwd in combinatie met de nieuwste hedendaagse technieken , zij heeft een hoogwaardige klank en altijd prachtig bespeelbaar in een aardende lage en warme C/D toon.

imageimage
+10