“Hele fijne zachte crème van E-naturals.nl ook verkrijgbaar bij
dekeuzevanleefff.com/c/verzorgingsproducten

Je hebt er maar een klein beetje van nodig. En het trekt snel in. Het geeft mijn huid een mooie gezonde gloed.” ….schreef een tevreden gebruikster van de AVA dagcrème.

Weet je hoe dat komt dat het zo’n fijne zachte crème is? Door de macadamia notenolie. Want deze noten bevatten een vet die erg lijkt op het vet(talg) in je eigen huid en daardoor wordt het goed opgenomen.

En je hebt er maar weinig van nodig omdat AVA veel meer werkzame ingrediënten bevat dan de meeste andere verzorgingsproducten.
Goede kwaliteit (biologische) oliën uit noten en andere planten zijn namelijk nogal kostbaar en daardoor wordt er vaak op bezuiniging. Dan lijkt je potje crème misschien goedkoper, maar je moet veel meer smeren om ook echt voedende stoffen in je huid te krijgen. Als die er al inzitten…..

Wat veel mensen ook vaak over het hoofd zien, is dat in de potjes van AVA 50 ml zit, terwijl veel gezichtscrèmes maar 30 ml bevatten.
Zo kan het lijken dat het goedkoper is, maar moet je vaker een nieuw potje kopen. Ook niet echt gunstig voor het milieu.

image