Stil op vriendenplek.

Reacties · 73 Bekeken

Men zegt het is stil op vriendenplek. Hoie zou dat komen?

Ik krijg hier op vriendenplek steeds vaker te zien dat mensen hun vriendenplekkje op hold zetten. Of dat ze vriendenplek gaan verlaten.

 

Ze vinden het stil. Er reageert niemand. En wat dat betreft moet ik hen gelijk geven. In tegenstelling tot wat ze op andere oudere en vollere plekken gewend zijn is het hier stil.

 

Maar voor een groot deel komt dat door de leden van vriendenplek zelf. 

 

Er is gewoon weinig interactie tussen de leden omdat ze denken ik had daar veel vrienden waar blijven ze. En nieuwe vrienden maken door ze te zoeken word niet gedaan. Men denkt dat gaat vanzelf. 

 

Daarbij zijn er veel mensen die zich bij je melden als volger/vriend maar dan nooit meer iets laten horen. Ik heb geen idee waarom ze dat doen.

 

In plaats van een reactie te plaatsen met tekst word er alleen gereageerd met een emoticon reactie oftewel leuk gevonden. Dus ook hier weer geen interactie. Dan word het saai en gaan mensen je negeren. Ja en dan is het stil.

 

Dit helpt niet mee aan het onderhouden van de vriendschappen die je probeert te hebben binnen vriendenplek. 

 

Ook zijn er veel mensen die overal het negatieve van noemen maar niks positiefs te melden hebben. Deze mensen schrikken vaak af en worden omdat ze vaak boven gemiddeld posten het meest gezien. Dit zijn echt niet de enige mensen op vriendenplek.

 

Er zijn genoeg mensen op vriendenplek die je wel in het hart sluiten en met teksten op je berichten reageren.

 

Als je terug denkt is dat wat hierboven staat nou een van de grootste redenen dat bijvoorbeeld Hyves en Red-Box het niet overleefd hebben. De een is nu een spelletjessite en de ander een datingsite. 

 

Ik zou zeggen kijk eens in de lijst met leden op vriendenplek en klik hier en daar eens op een profiel, en misschien vind je daar wel die gekke persoon, serieuze, leuke en/of liefhebbende persoon die je zo graag in je leven zou willen hebben. 

 

Net als in het leven thuis en op straat, ook op vriendenplek moet je moeite doen om vrienden te maken en te houden. 

 

Ook op vriendenplek kun je nieuwe vriendschappen opbouwen.

 

voor iedereen die zoekt: succes.

 

 

Reacties
Lotte Olivier 2 w

We zijn 4 weken verder sinds je je blog hebt geplaatst, Victor. En ik heb het idee dat 't alleen maar erger wordt. Een niet aflatende stroom artikelen, veelal van andere sites gekopieerd met over het algemeen een negatieve insteek ("ze" nemen ons te grazen). Geen reacties inderdaad, een enkele "thumbs up" of smiley. En nauwelijks interactie. En daarbij: 6100 geregistreerde leden en zelden meer dan 20 online. Dat belooft niet veel goeds...

 
 
Rachel Vroom 6 w

Ik doe echt mijn best, maar van een introvert persoon kun je geen wonderen verwachten!