https://dissident.one/2023/03/....17/general-motors-we

General Motors werkt samen met Bill Gates om Orwelliaanse AI in miljoenen auto's te installeren - DissidentNL
dissident.one

General Motors werkt samen met Bill Gates om Orwelliaanse AI in miljoenen auto's te installeren - DissidentNL

In een recente aankondiging onthulde General Motors (GM) dat het binnenkort zijn voertuigen zal uitrusten met het zeer controversiële ChatGPT AI robotsysteem,

https://www.ninefornews.nl/rod....e-lijnen-in-davos-ve

Rode lijnen in Davos: verspreekt Rutte hier de waarheid?
www.ninefornews.nl

Rode lijnen in Davos: verspreekt Rutte hier de waarheid?

"Zowel in Washington als ook in Davos een paar, denk ik toch, rode lijnen, nee niet rode lijnen, een paar gemeenschappelijke thema’s..."

Het Verborgen Convenant

"Een waanidee zal het zijn, zo veelomvattend, zo immens dat het hun waarneming te boven zal gaan. Zij die het begrijpen zullen als idioten worden bestempeld."

Het Geheime Verbond

Een illusie zal het zijn, zo groot, zo omvangrijk dat het hun perceptie ontgaat. Degenen die het zien zullen als krankzinnig beschouwd worden.

We zullen afzonderlijke fronten creëren om te voorkomen dat ze de verbinding tussen ons zien. We zullen ons gedragen alsof we niet verbonden zijn om de illusie in stand te houden. Ons doel zal stap voor stap worden bereikt om nooit de verdenking op onszelf te laden. Dit voorkomt ook dat ze de veranderingen zullen zien zoals ze zich werkelijk voordoen. We zullen altijd boven hun beperkte beleving van de werkelijkheid staan want wij kennen de geheimen van het absolute. Wijzelf zullen altijd met elkaar samenwerken en verbonden blijven door bloed en geheimhouding. De dood zal volgen voor wie de mond voorbijpraat.

.

We zullen hun levensspanne kort houden en hun geest verzwakken maar hen het tegenovergestelde voorhouden. We zullen op subtiele manieren gebruik maken van onze kennis, wetenschap en technologie zodat ze nooit zien wat er gebeurt.

We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en verdovende middelen toevoegen aan voedsel en water, ook in de lucht. Ze zullen overladen worden met vergiften overal waar zij zich wenden. De zachte metalen zullen tot gevolg hebben dat ze hun verstand verliezen. We zullen genezing beloven op vele fronten maar zullen intussen nog meer vergif toedienen. De vergiften zullen geabsorbeerd worden door hun huid en mond, dat zal hun verstand en voortplantingsorganen vernietigen. Als resultaat zullen hun kinderen dood geboren worden en wij zullen deze informatie blijven verbergen.

De vergiften zullen verborgen zijn in alles wat hen omgeeft, in wat zij drinken, eten, ademen en dragen. We moeten vindingrijk zijn in het toedienen van het vergif want ze kunnen helder zien en helder wetend zijn. We zullen hen laten zien dat de vergiften goed bedoeld zijn, met grappig beeldmateriaal en gepresenteerd met leuke deuntjes. Hun eigen gekozen mensen waar zij tegenop zien zullen ons helpen. Deze mensen zullen we voor ons winnen om de vergiften op de markt te brengen.

Mensen zullen onze producten in werking zien in films en de media en zullen gewend raken aan hun werking en zullen nooit te weten komen wat het echte effect is. Wanneer ze kinderen baren zullen wij vergiften injecteren in het bloed van hun kinderen en hen overtuigen dat het voor het eigen bestwil is. We zullen hiermee vanaf hun geboorte beginnen, wanneer hun geest jong is.

We zullen op hun kinderen toepassen waar kinderen het meest van houden, zoetigheid. Wanneer hun tanden bederven zullen we deze vullen met metalen die hun geest doden en hun toekomst stelen. Wanneer hun vermogen om te leren is aangetast, zullen we medicijnen scheppen die hen zieker zullen maken en nog weer andere ziektes zullen veroorzaken waarvoor we nog meer medicijnen zullen maken. We zullen hen volgzaam maken en krachteloos tegenover onze macht. Ze zullen depressief worden, traag en zwaarlijvig, en wanneer zij bij ons komen voor hulp, zullen we hen nog meer vergif aanpraten.

We zullen hun aandacht richten op geld en goederen, materiële zaken, zodat ze zich nooit kunnen verbinden met hun innerlijke zelf. We zullen hen afleiden met overspel, zinnelijke pleziertjes en onzinnige spelletjes door massaal het wedstrijdelement toe te passen, zodat ze nooit de eenheid zullen ervaren die overal in aanwezig is.

Hun geest zal aan ons toebehoren en zij zullen doen zoals wij dicteren. Hun gedachten zullen ons behoren en zij zullen doen zoals we zeggen. Als zij weigeren zullen we manieren vinden om gedachtenveranderende technologie in hun leven te implementeren. We zullen angst als ons wapen gebruiken.

Wij zullen hun regeringen vestigen en de tegenstellingen bewerkstelligen. We zullen alle partijen bezitten. We zullen ons doel altijd verbergen en ons plan uitvoeren. Zij zullen de arbeid voor ons verrichten en we zullen de vruchten plukken van hun werk. Onze families zullen nooit met hen worden gemengd. Ons bloed moet altijd puur zijn, want het is de weg.

"Uit hun conflicten herrijzen wij als hun heersers" https://vriendenplek.nl/read-blog/527

Ref.
"The Secret Covenant"

Gerelateerd:

'Archonten'
Volgens Gnostici, zij die de diepere kennis van deze Aarde bestudeerden en bestuderen, is deze Aarde al tienduizenden jaren, zo niet meer, ‘in handen van’ een 'iets', iets 'buitenaards'.
https://vriendenplek.nl/read-blog/505_archonten

De Goden van Eden
Ze kwamen miljoenen jaren geleden naar de aarde om het gif van haat, oorlog en catastrofe te verspreiden...
Ze zijn nog steeds onder ons...
https://vriendenplek.nl/read-b....log/1631_goden-van-e

The Book of the Damned
"I think we're property. I should say we belong to something: That once upon a time, this earth was No-man's Land, that other worlds explored and colonized here, and fought among themselves for possession, but that now it's owned by something: that something owns this earth, all others warned off."
https://vriendenplek.nl/read-b....log/869_book-of-the-

Biblio:
https://vriendenplek.nl/read-blog/666
https://vriendenplek.nl/read-blog/1177
https://vriendenplek.nl/read-blog/2310

https://vriendenplek.nl/FeitofFictie

Het Verborgen Convenant
vriendenplek.nl

Het Verborgen Convenant

"Een waanidee zal het zijn, zo veelomvattend, zo immens dat het hun waarneming te boven zal gaan. Zij die het begrijpen zullen als idioten worden bestempeld."

https://vriendenplek.nl/post/300594

Hoe Globalisten Technologie en Armoede Gebruiken o..
vriendenplek.nl

Hoe Globalisten Technologie en Armoede Gebruiken o..

Hoe Globalisten Technologie en Armoede Gebruiken om de Massa -nog meer- tot Slaaf te Maken Tirannie wordt vaak gezien als een plotselinge en onverklaarba

https://indignatie.nl/stop-de-....oorlog-in-oekraine-z

“Stop de oorlog in Oekraïne”, zeggen 66 landen op VN-Algemene Vergadering INDIGNATIE
indignatie.nl

“Stop de oorlog in Oekraïne”, zeggen 66 landen op VN-Algemene Vergadering INDIGNATIE

De meeste wereldleiders veroordeelden de Russische invasie als een schending van het Handvest van de VN, en als een ernstige terugslag voor de vreedzame
Over

Alle nieuws wat juist is en wat niet juist is of niet juist lijkt te zijn en dat laat ik aan de beoordeling van de mensen zelf over. ...